Маршрутів поменшає

21.04.2006, 14:04 Переглядів: 1 763
17 квітня влада радилася з маршрутниками щодо схем руху транспорту. Запропоновано не чіпати 28 маршрут, частково залишити маршрут 15А та переглянути рух маршруту №2А..

Через два місяці міська влада планує провести конкурс на право перевезення пасажирів. Наразі працівники виконкому та контролюючі служби остаточно узгоджують маршрути руху. Попередньо “ТелеграфЪ” вже повідомляв, що майже всі звичні маршрути №2 (Центр-вул. Червоноармійська), №3 (Крюківський міст –Укртатнафта), №11 (вул. Маршала Говорова-квартал 297), №15 (Річковий вокзал-Укртатнафта), №16 (Коцюбинського-Петровського), №17 (Льотний коледж-Укртатнафта) залишаються, але можуть зазнати незначних змін. Деякі маршрути зникнуть, але це не означає, що людей на цих напрямках не возитимуть взагалі. Як заявив 17 квітня під час зустрічі з перевізниками віце-мер Сергій Бутко, з 43 маршрутів, що є зараз, планується залишити 32, але вдосконалених. Як приклад начальник відділу транспорту та енергетики Володимир Кургаєв назвав схему нового маршруту №3А. Маршрути №3А “Кохнівський хлібзавод-Крюківський міст”, №3Д “Вул.50 років СРСР-Кохнівський хлібзавод” та №3 “Кохнівський хлібзавод-Пивзавод” об’єднано в новий маршрут “Кохнівський хлібзавод-вул.50 років СРСР”.
Крім того, Володимир Кургаєв каже, що вдосконалені маршрути розраховані так, щоб люди без пересадок могли їхати на максимальну відстань: Крюків буде поєднаний з Північним промвузлом (район “Укртатнафти”) та колісним заводом.
Обговорюючи з перевізниками зміни в схемах руху, можновладці виступають за можливе збереження маршруту №15А (Льотний коледж-Укртатнафта), але не постійно, а лише в години пік. Розглядається можливість збереження маршруту №28 (вул.Мічуріна-В.Інтернаціоналістів)  по вулицях Халаменюка та 60-річчя Жовтня, а не по вулиці Леонова та Залізничній. Через зникнення маршруту №2С, планується дещо змінити маршрут 2А. Він має накладатися на зниклий маршрут.
Всі узагальнені корективи та пропозиції будуть винесені на розгляд міськвиконкому. І вже потім буде проводитись конкурс. Сергій Бутко нагадав перевізникам, що перевагу в конкурсі віддаватимуть автобусам більшої місткості.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх