47 сейвів допомогли Дніпру обіграти Кременчук

3.11.2022, 10:01 Переглядів: 1 942

 Команди наздоганяють лідера 

Вчора, 2 листопада, шат-аут Захарченко допоміг «Дніпру» вдруге в сезоні здолати хокейний клуб  «Кременчук».

Херсонський «Дніпро» вдруге у сезоні переграв лідера сезону «Кременчук» у основний час, а найкращий воротар жовтня за версією ліги Едуард Захарченко відбив чотири десятки кидків!

«Дніпро» (Херсон) - «Кременчук» – 1:0 (0:0, 1:0, 0:0)

Шайба: 1:0 – Д.Попережай (Ратушний, Захарченко, – більш.), 34:47.

«Дніпро»: Захарченко; Лесніков – Ратушний, Гребеник – Портной, Бойко – Сичінський; Д.Попережай – М.Дворник – Целогородцев, Олійник - Кобильник – Щербак, О.Койда – Тищенко – Ревука, Цюра. Тренер – Олександр Бобкін

«Кременчук»: Макаренко; Матусевич – Ісаєнко, Ігнатенко – Кругляков, Максименко – Варава, Абдуллаєв - Середницький; Лялька – Кривошапкін – Сенік, Сібілевич – Кривенко – Т.Савицький, Геворкян – Б.Андрющенко – С.Тимченко, Федоров – Гніденко - Брага. Тренер – Олександр Савицький. Арбітри – О.Рябіков, В.Качан; лайнсмени – І. Гєрілов, А.Береговенко.

2 листопада. Калуш. Льодова арена. Без глядачів.

Арбітри – О.Рябіков, В.Качан; лайнсмени – І. Гєрілов, А.Береговенко.
Інспектор – М.Урда (Київ).

Кидки: 21 (7+8+6) – 47 (18+14+15).

Штраф: 12 – 10.

2 листопада. Калуш. Льодова арена. Без глядачів.

Результат матчу вирішила єдина шайба Дмитра Попережая, який із правого краю на швидкості увійшов до зони, об’їхав опонентів і влучно кинув у ближній кут – 1:0. Це п’ята шайба номера «92» «Дніпра» у восьми зустрічах сезону.

Варто зазначити, що «кременчужани» весь поєдинок насідали на ворота «Дніпра», на екваторі матчу дві хвилини (!) навіть мали перевагу «5 на 3», але так і не пробили Едуарда Захарченка, який спіймав кураж. Мабуть, найбільш реальний момент зрівняти рахунок наприкінці зустрічі мав Давид Сібілевич, але й у ближньому бою голкіпер «щук» зіграв холоднокровно та дуже оптимістично у світлі найближчого турніру збірної України у Будапешті проти команд із Топ-16 світового хокею.

Після закінчення матчу коуч «Кременчука» Олександр Савицький не став журити своїх підопічних, а поскаржився лише на реалізацію моментів, тоді як головний тренер «Дніпра» Олександр Бобкін відзначив внесок у перемогу Едуарда Захарченка і згадав «серце» колективу форварда Дениса Бородая, якого через хворобу не вистачає «Дніпру» для більш переконливої ​​гри майже місяць.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх