Такими депутатів Кременчуцької міськради ви ще не бачили

7.03.2022, 20:01 Переглядів: 3 272

  

Депутати з рідних фракцій об'єдналися заради України

У них різні погляди на розвиток Кременчука, вони з різних політичних партій, проте любов до України єднає. Так депутати Кременчуцької міської ради разом вантажать фури з гуманітарною допомогою, яка стане продовольчим резервом (в залежності від подальшої ситуації або військовим, або переселенцям або містянам під час блокади). На фото видно, як депутати самостійно завантажують 4т (4 фури) хлібобулочної продукції. Під безпосереднім керівництвом секретаря Кременчуцької міської ради Юрія Гриценка (Рідне місто), в цілодобовому режимі працюють депутати: Богдан Лазоренко (Європейська солідарність), Олександр Роженко (Рідне місто), Олександр Березянський (ОПЗЖ), Олександр Плескун (Рідне місто), Сергій Порчирян (Слуга народу) та Василь Волошин (Рідне місто).

- Одні самостійно вантажать продукти! Завантажують вагонами і фурами! Мова про допомогу містам, які перебувають на межі продовольчої і гуманітарної катастрофи! Формується резерв Кременчука для забезпечення потреб переселенців, територіальної оборони і тих, хто потребує негайної допомоги! Не вірте фейкам, ніхто не втік, ніхто не «одягнув бронежилет і каску»! - розповів депутат Богдан Лазоренко.
 
Двоє народних депутати з Кременчука Олексій Мовчан та Юрій Шаповалов "засвітилися" також на зборі та передачі гуманітарної допомоги. Олексій Мовчан збирає фури допомоги у Горішніх Плавнях та Кременчуцькому районі, а Юрій Шаповалов виставив спільне фото з мером Кременчука Віталієм Малецьким.  
- Тримаємо стрій і боремося разом, наближаючи перемогу!Передали для підрозділів наших захисників і правоохоронців більше 300 тонн пального та засоби спеціального зв’язку. На підході тепловізори і приціли, які незабаром отримають наші військові. Кожного дня допомагаємо логістикою, продуктами харчування, ліками та одягом, - додав Юрій Шаповалов. 
 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх