На кордоні Сумщини та Полтавщини росіяни вбили водія і взяли у заручники жінок та дітей

2.03.2022, 10:10 Переглядів: 16 129

 

Жінок та дітей тримають під дулами автоматів, поки чоловіки відбудовують та розчищають міст

На кордоні Сумщини та Полтавщини росіяни вбили водія шкільного автобуса і взяли у заручники жінок та дітей. Про це повідомив громадський діяч та екс-віцегубернатор Полтавщини Андрій Баранов на своїй сторінці у фейсбуці.

Він розповів, що на самому півночі Полтавської області, на Гадяччині, броньовані колони окупантів вже кілька разів потрапили під ніщивний удар української ракетної артилерії та ударних бепілотників. Велика кількість спаленої, а інколи просто кинутої бронетехники стоїть на дорогах та біля сел. Мешканці цих сіл об‘єднані та рішучі у прагненні захистити свою землю - всі дороги завалені, мости зруйновані, діють ефективні озброєні загони самооборони. Люди радо зустрічають українських воїнів та всіляко допомагають у виконанні завдань!

Російські колони були розсіяні, а їх залишки почали згруповуватися та накоплюватися в окремих точках. Почали підходити резерви та підкріплення. Проте враховуючи силу народного супротиву та ефективні удари ЗСУ, а також незнання місцевості й наявні руйнування - угрупування опинилося в певній пастці, із якої почали шукати вихід так звані диверсійно-розвідувальні групи (ДРГ).

1 березня одна з таких груп у складі до 10 чоловік по-звірячому вбила на сільській дорозі водія шкільного мікроавтобуса і пересувалась навколишньою територією на цій білій ГАЗелі! Наткнувшись на розвідку нашої бригади, ДРГ з боєм відійшла назад. Переслідування її було ускладнене через зруйнований міст.

- Через деякий час, переконавшись у відсутності переслідування, ДРГ (підозрюю, що це був якийсь елітний спецназ на кшталт «кадирівського») перетворилася на звичайний «каральний загін» в традиціях СС. Зайшовши у невеличке село Московський Бобрик (Сумської області – ред.), де не було українських військ та відсутня самоборона, окупанти вчинили наступне: на площу біля магазину були зігнані мешканці села. І поставлені під автомати. Наступним кроком було відібрано всіх працездатних чоловіків та направлено на ремонт та розчистку мосту через Псел. А жінок і дітей (щоб чоловікам «веселіше працювалося») - залишили заручниками, стояти серед зими на дорозі - під стволами автоматів! - написав Андрій Баранов.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх