Сім'я з трьох кременчужан, яких евакуювали з Балі, пішла на самоізоляцію

4.04.2020, 10:43 Переглядів: 3 518 Коментарів: 3

До цього вони знаходились на обсервації у готелі «Козацький» у Києві

4 квітня о 7.00 сім'я з трьох кременчужан, яких раніше евакуювали з Балі, повернулася до Кременчука і пішла на самоізоляцію. Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я Максим Середа на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації.


До того вони були на обсервації у готелі «Козацький» у Києві. Там їм зробили ПЦР тестування, результат - негативний. Оскільки у них маленька дитина, вони обрали обсервацію у власному приватному будинку. 



Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

739
1
4 квітня 2020 11:03

 Обсервація. Це сидіти в своєму житлі і не виходити з нього у світ. Але як людині придбати продукти харчування і ліки, якщо не можна виходити за двері оселі????? Хто їм принесе хліб? 


9 6
0
4 квітня 2020 11:13

Цитата: Туся

 Обсервація. Це сидіти в своєму житлі і не виходити з нього у світ. Але як людині придбати продукти харчування і ліки, якщо не можна виходити за двері оселі????? Хто їм принесе хліб? 

на 14 дней можно за один раз скупиться. Можно попросить друзей чтоб те скупились и поставили пакеты у дверей. Можно кушать скромненько и консервы и крупы и т.д. Или те кто летает на Бали кушают только все самое свежее??? мне лично наплевать или пусть сидят дома или принудительно закрыть этих людей. Если люди приезжают с Италии Польши и т.д и шарятся по городу и по магазинам то этим людям наплевать на всех остальных то почему к ним нужно относиться лояльно?


25 8
0
4 квітня 2020 11:35

Цитата: Туся

 Але як людині придбати продукти харчування і ліки, якщо не можна виходити за двері оселі?????  

 

 

За певних обставин постанова КМУ дозволяє самоізольованим виходити з дому за продуктами, ліками і т.п. , але на відстань не більше  2 км


6 7

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх