На ремонт вуличного освітлення у Кременчуці виділять 5,6 млн гривень

11.12.2019, 14:05 Переглядів: 2 623

2 млн гривень надійде з міського бюджету на ремонт світлофорів

На реконструкцію мереж вуличного освітлення у Кременчуці в 2020 році виділять 5,6 млн гривень, а на ремонт світлофорів - 2 млн грн. Про це на засіданні постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів повідомив директор департаменту ЖКГ Іван Москалик, коли розглядався проєкт бюджету по галузі житлово-комунального господарства міста.


За його інформацією, міські видатки планують спрямувати:

  • 600 тис. гривень на капітальний ремонт мереж вуличного освітлення;
  • 2 млн. гривень на ремонт світлофорних об’єктів.


Окрім того, в проєкті міського бюджету на 2020 рік передбачається понад 5 млн. гривень у рамках кредиту від Північної екологічної  фінансової корпорації «Нефко». Таке співфінансування дозволить у наступному році продовжити реконструкцію мереж зовнішнього освітлення ще на 13 міських вулицях, які проходять вздовж магістральних шляхів на правому та лівому берегах Дніпра.


На цих вулицях буде проведена капітальна ревізія мереж зовнішнього освітлення, встановлені системи автоматичного підлаштування до режимів світла «день-ніч».


За даними пресслужби мерії, у 2016 році Кременчук у співпраці з корпорацією «Нефко» вже провів будівництво та реконструкцію мереж вуличного освітлення, встановив сучасні LED-світильники на близько 22 вулицях і провулках правобережжя Кременчука. Ці види робіт проводилися на тих об’єктах вуличної мережі, де зовнішнє освітлення було відсутнє з 80-х років минулого століття, а також там, де використовувалися лампи 50-ти річної давнини.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх