У чому секрет Jerry Heil? Jerry Heil каже, що секрету немає, а є рецепт

29.09.2019, 14:28 Переглядів: 6 200 Коментарів: 2

 

Блогер-співачка, автор та виконавиця хіта «Охрана, отмєна!» розповіла, як позбавляється негативу та чому люди, які дійсно хочуть стати популярними, приречені такими стати

28 вересня кременчужанам на фестивалі «Солодкий Кременчук» заспівала Jerry Heil – автор та виконавиця хіта «Охрана, отмєна!» Перед концертом дівчина зустрілася з кременчуцькими журналістами та розповіла цікаві речі про себе, своє життя та дала рецепт того, як стати популярним. Деякі родичі вже кажуть Jerry, що не можуть терпіти слухати пісню «Охрана, отмєна!», яка звучить з «кожної праски».

 

– Нещодавно їхала з таксистом, який розповідав що Jerry Heil не сама пише пісні. «Всьо сістєма». Такий брєд говорив. Власне він мене не впізнав, – розповіла співачка.


 

 

На яких піснях росла Jerry

– На дуже різних. Я навіть не знаю, як я могла вирости на таких піснях. У мене тато більш естет у плані музики. Він і Монсеррат Кабальє мені давав слухати, і вчив мене вслухатися у західну музику, у поп-рок. А мама в мене більше слухає поп, наш. І я одночасно могла слухати Pink і Іванушкі Інтернешнл, і Evanescence, і Кабальє. Це була мішанина всього і тому, мабуть, виливається у таке щось, те, що в чуєте.

 

Про кумирів

– Я б радила нікому не створювати собі кумирів, а краще всього уявляти себе ідеальним і тягнутися до цього образу, ніж під когось. Бо ідеальних людей не буває і обирати когось собі кумиром страшно – у когось якісь свої проблеми в голові. Тому в мене кумирів немає, а є люди якими я захоплююся. Наприклад, Бейонсе… зараз важко назвати людей, бо з кожного можна взяти якийсь конкретний приклад.

 

Звідки сюжети

– Натхнення – в людях, життєвих ситуаціях зі свого життя, з ситуацій про які мені розказують. Намагаюся вбирати історію, про яку мені розказують, намагаюся зрозуміти логіку ситуації, а потім переношу на папір.

 

Що коїться у пісні «Охрана, отмєна!»

– Трактувань цієї пісні дуже багато. Є варіант, що вони просто обоє нализалися і не розуміють, що роблять, а насправді у них все добре.

 

 


Захист від негативу

–  Негатив, як би я іронічно до нього не ставилася, він б’є все одно. Я намагаюся уявляти, що я у плащі і воно все стікає по цьому плащу. Але, в основному, намагаюся негативні коментарі, в яких немає конструктиву, пропускати повз, з гумором сприймати. Те, що з конструктивом, я сприймаю, як поштовх. Я вчитуюся, я розумію, що реально не подобається і працюю над цим.

 

Про церкву

– Релігія… я не скажу що належу до якоїсь. Те що я вірю у вищу силу, це точно. Я хрещусь, я ходжу до церкви на свята. Але я не можу сказати, що сповідую всі канони. Я намагаюся розуміти де є конструтив і де починаються нелогічні речі в релігії, і я намагаюся їх на себе не переносити.

 

Рецепт успіху

– Якщо хочеш стати популярним – ти обов’язково це зробиш. Чесно, це може звучати дуже прагматично, але в мене все з цього і починалося. Я завела блог, щось розповідала. Це було не цікаво, але я це робила. Тому основне правило в житті, яке можна пристосувати до будь-чого – це робити-робити-робити. І в цьому процесі ти зрозумієш, що правильно робити саме тобі. От і все

 

Що далі?

– Мені точно хотілося б  брати участь у кінопроектах. Коли я закінчувала училище і думала куди поступати, я поступила на композитора, бо мріяла внести свій вклад в кіноіндустрію. Потім я пішла з консерваторії, але бажання лишилося.

Автор: solod Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

194
29 вересня 2019 19:36

За прослушивание такой бездарности продюсеров надо облагать налогом!!! верните не заслуженно полученые  деньги


10 0
0
30 вересня 2019 12:18

Власне він мене не впізнав, – розповіла співачка.
 https://www.telegraf.in.ua/kremenchug/2019/09/29/jerryheil_10080909.html

 

А должен был узнать?))


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх