Гарячий початок: хокеїсти Кременчука розгромили вдома барсів

15.09.2019, 14:43 Переглядів: 3 243

 

Кременчужани стабільно забили по дві шайби в кожному періоді

Сьогодні, 15 вересня, хокеїсти Кременчука домашнім матчем проти Білого Барсу відкрили хокейний сезон. Підопічні Олександра Савицького стабільно зіграли в усіх періодах закинув по дві шайби, в підсумку кременчужани перемогли з рахунком 6:0.


Рахунок в матчі відкрив капітан ХК Кременчук Микола Кисельов після сольного проходу. Гол зарахували після відео повтору. Рахунок подвоїв Олексій Ворона. Протягом матчу голами відзначилися Бабрусьов, Гриценко та хеттрик на рахунку Миколи Кисельова.


Перед стартом хокейного сезону у Кременчуці кременчуцьких вболівальників розважали ведмеді та дівчата з Cheer Dance студії Infinity.


Дівчата з групи підтримки чудові, але й ведмідь з пандою запалюють не гірше:


перед вболівальниками та хокеїстами виступив директор ХК «Кременчук» Тарас Захарченко. Символічно на удачу славень України виконала співачка Яніна манірно, а символічне вкидання зробив чемпіон Європи-2017 та Європейських ігор-2019 кременчужанин Віктор Вихрист.



«Кременчук» - «Білий Барс» 6:0 (2:0, 2:0, 2:0)

Кременчук: Новицький (Гордюшин); Бабрусьов - Григорян, Боєвих - Хришпенц, Грицьких -, Александров - Горлушко; Кисельов (К) - Серанов - Бондарук, Созонов - Пукс (А) - Савченко, Орлов - Гриценко (А) - Ворона, Варава - Свіщев

Білий Барс: Кучер (Пеленський); Ядловський - Васильєв, Логач - Алексюк (А), Таран (А) - Грицюк, Гребеник - Грабовецький; Куцевич (К) - Шаманський - Лесніков, Качан - Середницький, Симчук - Ружников - Бородай, Дурдиєв - Панченко - Ромахін

Голи: 1:0 – Кисельов – 15:24, 2:0 – Ворона (Грицьких, Гриценко) – 19:35, 3:0 – Кисельов (Серанов, Бондарук) – 27:59, 4:0 – Бабрусьов (Кисельов – мен.) – 32:49, 5:0 – Гриценко (Грицьких, Александров) – 55:12, 6:0 – Кисельов (Серанов, Бабрусьов) – 55:55

 



Як повідомляє пресслужба ХК "Кременчук", з перших секунд гри спекотно стало біля воріт «барса» Кирила Кучера, але шайба ніяк не йшлося в ворота гостей. Але на 15 хвилині наполегливість господарів призвела до голу - Микола Кисельов після сольного проходу відправив шайбу між щитків голкіпера! А за 25 секунд до перерви Олексій Ворона забив красивий гол точно під поперечину - 2:0.


У другому періоді на 28 хвилині Микола Кисельов оформив дубль в матчі, а на 33 Ілля Бабрусьов заїхав за спину голкіпера, і кидком під поперечину реалізував більшість - 4:0. 


У третій двадцятихвилинці протягом 56 хвилини підопічні Олександра Савицького закинули двічі. Перший хет-трик в новому сезоні оформив Микола Кисельов, відправивши шайбу в один дотик у ближній кут, а через 33 секунди Тимур Гриценко під поперечину вколотив шайбу і зробив рахунок 6:0. 


Відзначимо перший сухий матч в УХЛ В'ячеслава Новицького, а також, що в складі "городян" дебютував в чемпіонаті України корінний кременчужанин 17-річний нападник Гліб Варава.


«Молодці! Молодці!»- скандували після фінальної трибуни, адже хороший старт завжди надає додаткові сили. А вони знадобляться ХК «Кременчук» вже дуже скоро - 19 вересня в Херсоні кременчужани зіграють з «Дніпром». Початок поєдинку о 19:00.


 


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Гра вийшла цікавою, принаймні, для уболівальників. Спочатку було трохи невпевненості в дії гравців. Добре, що все так закінчилося.

Якщо чесно, то радий, що стартував чемпіонат. Всі чекали його і готувалися. Я дуже задоволений і рахунок хороший. Підтримка уболівальників була на рівні. Ми задоволені, що доставляємо радість їм і собі.


Головний тренер «Білого Барса» Костянтин Буценко: 

- Вітаю «Кременчук» з перемогою. Хотів би сказати, що в цьому році задана дуже висока планка на ігри і в цілому на чемпіонат. Команда «Кременчук» в цьому сезоні оновилася приблизно на 70%. Тому сьогодні була ось така видовищна і хороша гра. Так, погано, що ми не змогли реалізувати свої моменти, але це перша гра сезону. Нам буде складно боротися з командами топ-3 - це «Кременчук», «Дніпро» і «Донбас», але наше завдання залишається незмінною - боротися і закидати в кожній грі шайби.


Турнірна таблиця

Команда І В ВО ВБ ПБ ПО П ЗШ ПШ О
1  Кременчук 1 1 0 0 0 0 0 6 0 3
2  Крижані Вовки 1 1 0 0 0 0 0 6 2 3
3  Дніпро 1 0 1 0 0 0 0 5 4 2
4  Донбас 1 0 0 0 0 1 0 4 5 1
5  Динамо 1 0 0 0 0 0 1 2 6 0
6  Білий Барс 1 0 0 0 0 0 1 0 6 0
Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Джерело фото: УХЛ Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх