«Кремінь» поступається «Минаю», але наприкінці гри забиває гол престижу

23.08.2019, 18:51 Переглядів: 4 467 Коментарів: 4

 

Кременчужани зіграли на виїзді

Сьогодні, 23 серпня, футбольний клуб Кремінь програв Минаю з рахунком - 1:3. Єдиний гол у кременчужан на останніх хвилинах матчу з пенальті забив Єрмаченко.


"Минай" – "Кремінь" – 3:1

Голи: Гегедош, 33, Пиняшко, 68, Маїк, 87 – Єрмаченко, 89 (пен.)

Минай: Попович, Жичиков (Лобода, 85), Маткобожик, Антоніо Сантос, Стасюк, Гавриленко, Глагола (Русин, 70), Карноза (Страшкевич, 61), Пиняшко (Кополовець, 77), Нурієв, Гегедош (Маїк, 64). Запасні: Кулинич, Допілка, Кіча, Микуляк, Капустей, Вагін. Головний тренер: Василь Кобін.

Кремінь: Будюк, Малиновський (Єрмаченко, 71), Зозуля, Гончаренко, Ченбай, Сафонов (Скоблов, 59), Астахов (Масалов, 51), Сидоренко, Воронченко (Мурашов, 57), Павлик (Тарануха, 75), Удод. Запасні: Закорський, Нечипоренко. Головний тренер: Ігор Столовицький.

 

Арбітр: Ігор Бич (Київ)



“Минай” розпочав гру більш активно. Господарі перевіряли кілька разів на міцність голкіпера “Кременя” Ореста Будюка. Карноза зі штрафного поцілив у нижній правий кут, а згодом Пиняшко закручував у дальню дев’ятку. У “Кременя” на 24 хвилині міг забити Воронченко, який обвів стінку, проте Попович парирував м’яч.


Вивчивши суперника минайцям вдалося знайти прогалину в захисті господарів: Карноза віддав пас на хід Гегедошу, який пробив у дальній кут – 1:0. Команда обмінялися кількома небезпечними моментами, проте рахунок так і залишився незмінним.


У другому таймі після подачі кутового м'яч відскочив від Страшкевича до Пиняшки й той сильним ударом під поперечину збільшив перевагу – 2:0.


“Кремінь” кинув всі сили вперед, проте забити вдалося “Минаю”. Нурієв розрізним пасом вивів Маїка на воротаря й той пробив у дальній кут – 3:0. Скоротити відставання “Кременю” вдалося за рахунок пенальті. Олександр Єрмаченко з позначки розвів м’яч і воротаря по різних кутах – 3:1. Хоча часу лишалося обмаль, був ще момент у Таранухи, але свій чистий вихід один на один він програв голкіперу. У відповідь Лобода мав забивати з пасу Маїка, але не влучив у кут воріт.


Головний тренер «Кременя» Ігор Столовицький після гри з «Минаєм» прокоментував гру.

 

- Дуже засмучений результатом. В цілому не забили ми багато своїх моментів. У захисті зіграли погано, внаслідок чого програли. Хочу привітати «Минай» з перемогою. Тепер нам треба їхати назад 1200 км… хотілося щоб настрій був трохи іншим. Це футбол. Не забиваєш ти – забивають тобі.

 

У нас не вистачає агресії попереду, якісного нападника, який би міг скористатися моментом. Моментів було вдосталь.

 

На мою думку, при рахунку 0:0 суддя не дав стовідсотковий пенальті, за яким повинно було бути вилучення. Але це хай буде на їх совісті.

 

Програли, виправдань немає. Будемо розбиратися і рухатися далі, наскільки це можливо.

 

Щодо рівня команд Першої ліги
 

- Дуже сподобався «Агробізнес». Ми ще не грали з тими командами, які претендують на підвищення в класі, я маю на увазі: «Волинь», «Інгулець», «Металіст 1925», «Оболонь»… тому важко щось сказати.

 

Ми зіграли ряд ігор й мали грубі помилки в обороні. В передостанньому турі, коли грали з «Гірник-Спортом», ми спочатку вигравали, але потім, два стандарти – два голи. Сьогодні теж саме. Моментів багато, ось навіть у кінцівці гри, вихід один в один не забили й у першому таймі були моменти. В середині першого тайму Михайло Удод не потрапив по м’ячу з 5 метрів, коли ворота були майже порожніми. Це означає, що треба більше працювати, терпіти та додавати. Прохідних матчів у Першій лізі практично немає. Всі б’ються, всі стараються заробити очки. Будемо сподіватися на краще. Головне, щоб футболісти зростали, навіть через програш важливо робити правильні висновки. За змістом гра була хороша, але грубі помилки в обороні й нестача майстерності в атаці звели нанівець наші зусилля сьогодні.

 

Які враження від Закарпаття
 

- Ми залишаємося тут на добу. Назад їдемо завтра. Місто хороше. Гостинні люди. Вболівальники порадували, прийшов повний стадіон підтримати свою команду. Й інфраструктура влаштовує… Європа.

 

Про цілі на сезон
 

- Цілі на сезон ставили самі перед собою – бути не нижче 10 місця й у кожній грі показувати гідний результат. Поки цього немає. Я очікував більшого.

 

В порівнянні з «Золотим матчем»
 

- Ми грали на нейтральному полі, це по-перше. Пів команди змінилося, це два. По-третє, тоді на нас не тиснув результат, виграли чи програли, але ми вийшли у Першу лігу й виконали завдання за два тури до закінчення сезону. Для мене, як для тренера, сьогоднішня гра важливіше. Мабуть, «Минай» повернув нам борг.


Турнірна таблиця

М Команда I П Н П РМ О
1 "Інгулець" 5 3 1 1 6-2 10
2 "Агробізнес" 5 3 1 1 7-4 10
3 "Авангард" 4 3 0 1 7-6 9
4 "Металіст 1925" 5 2 2 1 6-3 8
5 "Рух" 5 2 2 1 5-4 8
6 "Оболонь Бровар" 4 2 2 0 10-8 8
7 "Миколаїв" 5 2 2 1 9-8 8
8 "Прикарпаття" 5 2 1 2 10-6 7
9 "Минай" 5 2 1 2 8-9 7
10 "Чорноморець" 4 2 0 2 6-4 6
11 "Черкащина" 5 1 2 2 8-8 5
12 "Кремінь" 5 1 2 2 7-9 5
13 "Волинь" 4 1 1 2 8-9 4
14 "Балкани" 5 1 1 3 4-7 4
15 "Гірник-Спорт" 5 1 1 3 5-9 4
16 "Металург" 5 0 1 4 4-14 1


Наступну гру «Кремінь» зіграє 27 серпня о 18.00 у Черкасах. Кременчужани у матчі з «Черкащиною» поборяться за можливість продовжити боротьбу за Кубок України. А вже 31 серпня «Кремінь» у Полтаві проведе домашній матч з краматорським «Авангардом». Початок гри о 17.00.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Минай"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

240
23 серпня 2019 22:14

Хосподи, а когда-то, пусть и на последних строках таблицы Кремень входил в Высшую Лиги Украины... а теперь, даже маленький гол в ворота дворовой команды - уже повод для гордости и колонки в газете. 

Предлагаю прекратить мучения этого бренда и аннулировать его. Энтузиасты входящие в команду могут удовлетворить свою страсть играя в уличный футбол. 


5 7
0
23 серпня 2019 22:32

Увы....мастерства не хватает...


4 0
103
23 серпня 2019 23:16

Цитата: Saidis

Хосподи, а когда-то, пусть и на последних строках таблицы Кремень входил в Высшую Лиги Украины... а теперь, даже маленький гол в ворота дворовой команды - уже повод для гордости и колонки в газете. 

Предлагаю прекратить мучения этого бренда и аннулировать его. Энтузиасты входящие в команду могут удовлетворить свою страсть играя в уличный футбол. 

 

Якщо дивитися на останні результати, то необхідно ліквідувати й київське Динамо, й ще кілька команд Премєр-Ліги, щоб не позорили імя легенд... А може краще відроджувати у Кременчуці спорт, вкладати у баскетбол, легку атлетику, волейбол, дзюдо, бокс та футбол... Щоб на всю Україну та світ гордо лунало Кременчук!


6 2
0
24 серпня 2019 23:27

А може краще відроджувати у Кременчуці спорт, вкладати у баскетбол, легку атлетику, волейбол, дзюдо, бокс та футбол.

 

Вибачте, а хто повинен "відроджувати"? Слюсар чи кухар зі своїми копійчаними зарплатами, а може пенсіонер зі своєю пенсією. В місті купа крупних та некрупних підприємств, 5 (п*ять !!!!) стадіонів, а МФК Кремінь грає у Полтаві. Нема слів. А хлопці грають так, як можуть. Віримо в команду!!!!!!!!!!


4 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх