Сергій Бабкін влаштував у Кременчуці піжамну вечірку

22.01.2019, 13:03 Переглядів: 5 870

 

Так затишно і по-домашньому у МПК відбулась презентація нового альбому співака «Музасфера» 

21 січня на сцені Міського палацу культури відбувся теплий і домашній концерт Сергія Бабкіна. Музикант завітав до Кременчука у рамках туру на підтримку нового альбому «Музасфера».


Послухати Сергія зібрався ледь не повний зал - пустували лише кілька останніх рядів у партері. Концерт почався з традиційною 20-хвилинною затримкою, тож кременчужани встигли кілька разів покликати артистів на сцену оплесками, але не встигли знудитися очікуванням.


 


Сергій з'явився на сцені босоніж, у квітчастій піжамі та халаті, наче глядачі щойно відірвали його від вечірнього чаювання перед сном. Щирий і відкритий він справив враження, ніби всі ми до старого друга у гості зайшли. Не слід забувати, що Сергій - талановитий актор, тому його виступ - це маленька музична вистава з особливою атмосферою. Проте, м'який зовнішній вигляд не завадив співакові драйвово почати концерт.



«Музасфера» - ніби конструктор з 13 україномовних пісень, які дають широку палітру настроїв і збираються в єдине ціле. Думаю, для когось стало одкровенням те, наскільки сильно Бабкін звучить українською. Але для тих, хто стежив за ним давно, в цьому немає нічого дивного - першу україномовну пісню артист написав ще в 95-му.


 


Досить незвично було бачити камерного, затишного Бабкіна, якому так личать лаконічність театральної сцени або тісні квартирники, посеред безлічі світла та звуку на великій сцені. Але, як виявилося, цей формат йому теж вкрай до лиця - він виглядає серед усього цього на диво свіжо і підтягнуто, танцює, скаче, заповнює собою весь простір сцени, примудряючись не затьмарити музикантів...



Слід зазначити, що команда Бабкіна привезла з собою до Кременчука багато світла і звуку - сцена не виглядала куцо.


Кременчужани тепло зустрічали кожну пісню: аплодували, підспівували, вигукували підбадьорливі побажання. На одній з пісень влаштували музикантам ефект «зоряного неба» у залі. Сергій, у свою чергу, дякував кременчужанам за підтримку і увагу й не забував аплодувати своїм музикантам.


   


- Спасибо, очень красиво, правда. Мы бы тоже могли вам такое устроить, но у нас точно так красиво не получится! Представьте: пять человек на сцене с телефонами...


 


Показовим було й те, як трепетно Сергій поставився до дітей, які вийшли подарувати артисту квіти й отримати автограф. Одна з юних фанаток у супроводі брата несла Бабкіну букет троянд, але поки йшла сценою, певно забула для чого йшла і стала посеред сцени з букетом як вкопана. Співак не розгубився і просто сів поруч з дівчинкою, щоб потриматися за букет. Безпосередня мала розчулила та розвеселила зал і, що приємно, зовсім не роздратувала ані Сергія, ані музикантів.



Концерт тривав майже дві години, але кременчужани все одно не хотіли пускати артистів зі сцени і довго вимагали виконати пісню «на біс». У результаті отримали цілих три, які співали хором: «Я не той», «Де би я» і «Забери». 


 


Після концерту всі охочі могли придбати сувенір на пам'ять - футболки з авторським принтом або диск.


 

Фото: Александр Попенко
Автор: Руслана Горгола Фото: Александр Попенко Джерело відео: facebook.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх