«Кремінь» вилетів з Кубка України

22.08.2018, 18:59 Переглядів: 5 838

 

Кременчуцькі футболісти зіграли з кропивницькою "Зіркою"

22 серпня футбольний клуб "Кремінь" стартував у Кубку України. В матчі з кропивницькою "Зіркою" кременчужани поступилисяпо рахунком - 1:2.


«Кремінь» - «Зірка» - 1:2 (1:0)

Голи: Вовкодав, 24 - Рудницький, 55, 68

Попередження: Богданов – Збунь, Хорольський, Кондраков

«Кремінь»: Олійник, Піскун, Яцик, Курелєх, Богданов, Степанчук, Вовкодав, Сидоренко (Попов, 59), Щетінін (Бичков, 46), Мурашов (Бєлоусов, 65), Ченбай. Запасні: Котляров, Ентін, Павлик, Астахов. Тренер: Сергій Свистун
«Зірка»: Зеленський, Сафронов, Хорольський, Авер’янов, Кондраков (Касімов, 90+4), Рудницький, Збунь (Лопушенко, 90+5), Маткобожик, Нерубенко, Дугієнко, Бєляєв (Писарєв, 90+1). Запасні: Льопка, Боздаганян, Савіцький, Хамільтон-Роллінгс. В.о. головного тренера: Горбань Андрій


Старт «Кременя» у боротьбі за Кубок долею звів з кропивницькою «Зіркою». Після того, як «Зірка» покинула Прем’єр-лігу команда не завоювала жодної перемоги й посідала передостаннє місце в турнірній таблиці (нижче лише «Кобра», яка знялася зі змагань). В свою чергу «Кремінь» не зазнавав поразок і більш/менш стабільно йшов у чемпіонаті.

 

На матч тренерський штаб «Кременя» виставив напіврезервний склад, давши пограти гравцям, які в основному виходять на заміну, а також випустили новачка Євгена Мурашова. Вихованець кременчуцької школи після того, як його продали у «Чорноморець» грав в Грузії та за «Жемчужину». Цей сезон Євген розпочав у «Сумах» і вже встиг зіграти 3 гри за сумчан.


  Євген Мурашов (9 травня 1995) – нападник, вихованець МФК «Кремінь». Виступав у юнацькому складі донецького «Шахтаря», а у липні 2013 року став футболістом одеського «Чорноморця», де в 2015 році дебютував у Прем'єр-лізі. У 2016 році його передали в оренду грузинській «Гурії» (Ланчхуті). В кінці року повернувся до «моряків», проте на поле майже не виходів, зігравши лише одну гру в Прем'єр-лізі. У 2017 році підписав контракт з клубом Першої ліги «Жемчужина» (Одеса), а вже цього літа перейшов до «Сум».

 

Два штрафних вирішили долю «Кременя»

 

Команди розпочали матч з розвідки. Обережно, без загострення у нападі, і «Кремінь» і «Зірка» почергово наближалися до воріт суперника. Яскравою та емоційною грою не була, лише гол Вовкодава вселив надію у серцях вболівальників, які попри робочий час вщент заповнили трибуни стадіону. На 24 хвилині після повторної передачі кутового захисники з воротарем «Зірки» відбили удар Валерія Курелєха, але Сергій Вовкодав зіграв на добиванні – 1:0.

 

«Зірка» змогла відігратися лише у другому таймі. В двох метрах від лінії штрафної Влад Піскун сфолив на Олексії Збунь – арбітр призначив штрафний. Досвідчений капітан «Зірки» Іван Рудницький пробив над «стінкою» прямо у сітку воріт. За кілька хвилин гості продублювали виконання стандарту – Рудницький зі штрафного, майже з тієї ж точки, пробив над «стінкою» без шансів для кременчужан - 1:2.

 

Головний тренер «Кременя» Ігор Столовицький відбував другий матч дискваліфікації, тому після матчу гру «Телеграфу» прокоментував тренер Сергій Свистун. Він пояснив чому на гру виставили напіврезервний склад, а деякі гравці такі як Костянтин Черній навіть у заявку не потрапили.  

 

- Ніхто не відміняв Кубок. Всеодно бул задача виграти. Так, дали пограти тим у кого менше ігрової практики. Адже в основному готуємося до чемпіонату, тому основна група стартового складу відпочивала. Але ця гра дала шанс показати себе іншим гравцям, - зазначив тренер Сергій Свистун. – По самовіддачі питань немає, але самої гри не було. Дуже багато браку в передачах, особливо передача вперед, розрізаючих немає і звичайно агресія в атаці дуже слабка.

 

Наступний матч «Кремінь» зіграє у понеділок, 27 серпня, у Бериславі (Херсонська область) зіграє з «Таврія Сімферополь». А 1 вересня «синьо-білі» вдома приймуть «Реал Фарму».


Результати кубкових матчів:
«Нива» (Вінниця) — «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) - 2:1

«ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин) — «Гірник» (Кривий Ріг) - 1:1 (п 2:4)

«Інгулець» (Петрове) — «Колос» (Ковалівка) - 1:0

«Минай» (Ужгород) — «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - 3:1

«Металіст 1925» (Харків) — «Оболонь-Бровар» (Київ) - 2:0

«Вікторія» (Миколаївка) — «Мир» (Горностаївка) - 1:1 (п 1:3)

«Черкащина-Академія» (Білозір'я) — «Рух» (Винники) - 3:1

«Калуш» (Калуш) — «Авангард» (Краматорськ) - 2:1 (ДЧ)

«Таврія-Сімферополь» — «Волинь» (Луцьк) - 2:3 (ДЧ)

«Кремінь» (Кременчук) — «Зірка» (Кропивницький) - 1:2

«Балкани» (Зоря) — «Миколаїв» (Миколаїв) - 0:1

«Кристал» (Херсон) — «Агробізнес» (Волочиськ) - 1:1 (п 4:2)

«Суми» (Суми) - «Кобра» (Харків) - не відбувся

«Металург» (Запоріжжя) - «Дніпро-1» (Дніпро) - перенесли на 19 вересня

Фото: Александр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Александр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх