«Донбас» не залишив шансів «Кременчуку»

21.01.2018, 20:03 Переглядів: 5 169

Підопічні Олександра Савицького при повному аншлазі трибун поступилися лідерам чемпіонату  


21 січня хокейний клуб "Кременчук" поступився "Донбасу" з рахунком - 0:4. 


Як повідомляє прес-служба клубу, перед початком поєдинку на переповненій арені "Айсберг" на лід вийшли перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький, мер Кременчука Віталій Малецький та президент ХК «Кременчук» Сергій Мазур. Андрій Пісоцький і Віталій Малецький зробили символічне вкидання шайби в матчі.


 


«Кременчук» – «Донбас» – 0:4 (0:1; 0:2; 0:1)

Голи: 0:1 Лялька, 18:13, 0:2 Костиков (більш.), 26:49, 0:3 Коваленко (Лялька), 34:13, 0:4 Свищев (Ворона), 59:20.

Кременчук: Власенко. Грицьких – Роганов, Козачук – Боєвих, Горлушко – Савицький, Наливайко. Чернишенко – Красильников – Бойков, Алексанян-Петрович – Шах – Рубан, Шиманський – Т. Гриценко – Кривошапкін, Полищук – Крючонкін – Ефимочкин.

Донбас: Дяченко. Александров – Матвієнко, Ігнатенко – Ординський, Григорьєв – Фірсов, Шпак – Влад. Деніскін – Кузьмик – Коренчук, Лялька – Захаров – Костиков, Мостовой – Коваленко – Новиков, Ворона – Мазур – Свищев.



З перших хвилин матчу при немовірній підтримці трибун кременчужани захопили ініціативу і були близькі, щоб відкрити рахунок, але надійно грав воротар суперника Богдан Дяченко. Рахунок вдалося відкрити супернику під кінець першого періоду - Віталій Лялька потужно відправив шайбу прямо під щитками голкіпера "Кременчука".


На старті другого періоду кременчужани небезпечно атакували ворота гостей, проте відіграти пропущену шайбу господарям так і не вдалося. В середині другої двадцятихвилинки Олександр Костиков пробив Віталія Власенка, подвоївши перевагу своєї команди. На 35-ій хвилині Микита Коваленко закинув третю шайбу у ворота кременчужан.


«Кременчук» пресингував гостей, намагаючись наздогнати донеччан, але удача була не на їхньому боці і відкрити рахунок для своєї команди господарям так і не вдалося. На заключних хвилинах поєдинку Олексій Ворона відправив шайбу в порожні ворота, встановивши рахунок 0:4. "Донбас" продовжує переможну серію, яка зараз складає 29 ігор.


Наставник "Кременчука" Олександр Савицький:

- Хлопці старалися до останнього, намагалися забити, але сьогодні був не наш день - добре відстояв Богдан Дьяченко. Можливо, сміливості трохи не вистачило, але в намаганні можу тільки похвалити команду. У нас було достатньо хороших моментів, але ще раз підкреслю - воротар у «Донбас» сьогодні відіграв відмінно.

Можливо у гравців ще не вистачає майстерності - ніби й моменти стовідсоткові, але то кидок в живіт, то шайбу перетримували - якби ми їх використовували, було б набагато легше.


Головний тренер донеччан Сергій Вітер:

 - Хороша бойова гра, команди виконали великий обсяг роботи: що "Донбас", що "Кременчук". Десь ми неважливо почали, довелося перебудуватися і з другого періоду знайшли свою гру, забили гарні робочі голи і виграли матч.

Богдан Дьяченко - молодець, врятував в декількох епізодах, але відпрацювала вся команда - і захисники, і нападники. Нападники забили, він не пропустив - все як треба.

На арені прекрасна атмосфера, спасибі вболівальникам "Кременчука", дякую керівництву, що покращили умови. Все здорово, все сподобалося.


Турнірна таблиця


 


24 січня о 18.00 "Кременчук" вдома прийме "Білий Барс".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук", УХЛ Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх