У Липовому планують відновити пост ДАІ

13.10.2005, 16:10 Переглядів: 2 261
На автошляхах України будуть частково відновлені колишні пости Державтоінспекції. Про це заявив на засіданні парламенту у вівторок міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. При цьому міністр зазначив: "Я останнім часом починаю переосмислювати цю ситуацію". Як відомо, раніше міністр виступав за ліквідацію всіх постів ДАІ на автошляхах.

На автошляхах України будуть частково відновлені колишні пости Державтоінспекції. Про це заявив на засіданні парламенту у вівторок міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. При цьому міністр зазначив: 'Я останнім часом починаю переосмислювати цю ситуацію'. Як відомо, раніше міністр виступав за ліквідацію всіх постів ДАІ на автошляхах. Він також зазначив, що будуть відновлені ключові стаціонарні пункти, де працюватимуть співробітники новоствореної дорожньої міліції.
За його словами, ці пункти використовуватимуться виключно 'для операцій з перехоплення або перевірки угону'. Пости не використовуватимуть для масової зупинки автомобілістів за перевищення швидкості.
У міському відділі ДАІ нам повідомили, що згідно з останніми вказівками, вже незабаром може поновити роботу пост ДАІ в Липовому.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх