Стало відомо, що...

8.04.2008, 21:36 Переглядів: 1 910
… медалістам подарують годинники..

У Кременчуці разом із золотими медалями учням вручатимуть годинники. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні міськвиконкому. Для цього виділено 20 тисяч гривень.

…будівництво ринку «Плеяда», що на вулиці Воровського, завершать до кінця цього року. Виносну торгівлю на цій вулиці, на яку скаржаться місцеві мешканці, приберуть, як тільки зведення ринку буде завершено, повідомляє прес-служба міськвиконкому.

…в’їзди до Кременчука незабаром відремонтують. Із цього розпочнеться ремонт вулиць нашого міста, повідомляють в управлінні житлово-комунального господарства. Для цього з міськбюджету виділено понад мільйон гривень.

… створено клуб автолюбителів. Відповідне рішення ухвалене на міськвиконкомі. «Це клуб автомобілістів, закоханих в автотехніку, розповідає організатор Роман. – Заходи, які ми будемо проводити, залежатимуть від фінансування. Наприклад, через два місяці ми плануємо влаштувати гонки на прискорення».

…військову техніку у парку Миру виставлять уже у травні. «4 травня буде відкрита перша черга музею», – зазначив голова Автозаводського району Володимир Коваленко. Він додав, що з цього приводу районні депутати проведуть у парку виїзну сесію. Нагадаємо, що у парку Миру планують зробити музей військової техніки під відкритим небом.

…опалення планують відключити з 14 квітня, повідомляють в УЖКХ. В управлінні вже готують відповідне подання. Однак, якщо погода буде тепла, опалення у домівках кременчужан можуть вимкнути раніше.

…спецодяг медпрацівників у лікарнях може змінитися. Після повернення із Бидгоща кременчуцькі медики планують запозичити досвід своїх польських колег.
– У них немає халатів – вони одягнені у брюки та жакети, причому різного кольору, – каже головний лікар Кременчука Валерій Литвиненко.

…лікарні скинуть із себе господарчі проблеми. Вони не будуть відповідати за харчування, прання та комунальні мережі.
– Лікарня має займатися лікуванням, а не господарчими проблемами. Ми вже перевели котли і мережі на баланс відповідних структур. Пральня також не потрібна кожній окремій лікарні. Те ж саме стосується і харчування – краще, щоб воно було централізованим. Хочемо зробити це до кінця року, – каже начальник міськздоровввідділу Валерій Литвиненко.
Таким чином кременчужани збираються наслідувати приклад Польщі, де для надання певних послуг лікарняні заклади укладають договори з окремими фірмами.

…вулицю Бутиріна частково перекрили. Із 8 по 23 квітня рух транспорту закрито від перехрестя з вулицею Перемоги до перехрестя з вулицею Радянською. Це пов’язано із роботами на газопроводі, повідомляє прес-служба міськвиконкому.

…міська санстанція призупинила роботу газозаправного обладнання на території АЗС «Славнафта», що поблизу гіпермаркету «Простор». За словами завідувача відділення гігієни праці міськСЕС Сергія Кузьменка, підприємець самовільно, без погодження із санлікарями, провів реконструкцію АЗС – встановив газозаправне обладнання. «На директора і штраф накладали, і постанову виносили, але справа залишилася на місці, – каже пан Кузьменко. – Тому 7 квітня ми передали документи до природоохоронної прокуратури».   



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх