«Ми вимагаємо скляну зупинку!»

2.04.2008, 21:13 Переглядів: 1 578
На зупинках громадського транспорту нікому прибирати.
Поки що зупинкою «Ринок» «опікуються» на свій розсуд тільки бомжі
Фото: Дмитрий Бабец

Санітарним станом зупинок мають опікуватися райони. Проте люди цієї «опіки» не відчувають, навіть якщо йдеться про центр міста. Що вже говорити про околиці….

До редакції «Телеграфа» завітала пенсіонерка пані Харитонова, щоб поділитися враженнями від користування зупинкою у центрі міста:    

– Ви бачили цю жахливу зупинку «Ринок» на вулиці Пролетарській? Це ж не зупинка, а справжнісінька «Китайська стіна»! Там знайшли собі притулок бомжі – їм зручно ховатися за стіною. Вони сплять там прямо на лавках, ходять у туалет. Сморід стоїть неймовірний, але ж до літа ще далеко! Що ж далі буде? Я особисто двічі скаржилася Глухову із цього приводу, а він мені відповів, мовляв, що поробиш, якщо люди неакуратні. Причому тут люди?! Просто треба побудувати там скляну зупинку з прозорими стінами, пару лавок поставити, дах над головою спорудити. І бомжам ховатися буде ніде – адже все наскрізь видно буде!

Така зупинка, на жаль, у місті не одна. Купа сміття майже постійно «прописалася» про на зупинці біля третьої міськлікарні – і нікому до того немає діла.

Відповідно до своїх повноважень, зупинками мають опікуватися у райвиконкомах: закріпити зупинки чи то за підприємцями, які мають торгові точки на зупинках, чи то за перевізниками, що користуються зупинками. На своїх сесіях райрад посадовці звітують, скільки нових зупинок з‘явилося (за рахунок підприємців, не бюджету). Про санітарний стан якось забувають…Нагадати можна, звернувшись до відділів благоустрою у райвиконкомах.

Корисні телефони:
2-32-23 – відділ благоустрою Автозаводського району
6-21-90 – відділ благоустрою Крюківського району.



 
Теги: Ринок
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх