ЖЕПи повністю не вимруть

30.01.2009, 17:27 Переглядів: 2 025
На початку комунальної реформи у Кременчуці, у червні минулого року, керівництво УЖКГ заявляло, що з першого січня ми можемо розпрощатися із КГЖЕПами..

Бо півроку тому обслуговування житла взяли на себе приватні управляючі компанії «Житлорембудсервіс» та «Добробит», які тепер розпоряджаються коштами від квартплати (за експлуатаційні витрати). Наймати персонал для обслуговування будинків вони із самого початку планували за договорами підрядів. Як пояснили, щоб економити кошти і не тримати постійно, скажімо, покрівельників (сезонних працівників). Тобто структура ЖЕПів виявилася непотрібною.

Однак ці підприємства усе ж залишаться, але не в тому вигляді, як раніше, як повідомив «Телеграфу» Олександр Любенко, начальник УЖКГ.

– Будинки комунального житлового фонду і зараз знаходяться на балансі у ЖЕПів, вони не передані управляючим компаніям. Тому ЖЕПи повністю ліквідовані не будуть, – каже він.

Планується, що в ЖЕПах залишиться мінімальний штат адміністрації (5-8 осіб). При цьому технічний персонал (двірники, слюсарі та інші працівники) перейде на роботу у приватні підприємства. Їх запропоновано створювати нинішнім майстрам і начальникам дільниць ЖЕПів. Проте, свої послуги можуть запропонувати й сторонні фірми та приватні підприємці.



 
Автор: editor
Теги: ЖЕП
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх