Парад талантів

29.01.2009, 15:09 Переглядів: 2 057
Кременчужани теж беруть участь у проекті «Україна має талант!».
Допомагати і підтримувати кожного учасника «Україна має талант» буде ведуча проекту Оксана Марченко.

Телеканал «СТБ» у січні розпочав пошуки талантів, які візьмуть участь у новому телевізійному проекті «Україна має талант!». Це щось на зразок російської «Хвилини слави» або американського шоу «У Америці є таланти». Переможець отримає мільйон гривень. Кастинги йдуть вже із січня, і 19 числа знімальна група працювала у Полтаві. Як розповіли «Телеграфу» організатори проекту, в обласному центрі взяти участь у відборі прийшло близько 30 «талантів».

– Найбільше запам’ятався цікавий хлопець, який може грати різними частинами тіла: він руками, ногами, пахвами видає різні звуки. Ще були акробати-патріоти – вони взяли своїм суто українським настроєм, та й їхня назва – «Патріоти»,– розповідають організатори проекту.

Перед журі виступили також циркачі, танцюристи, співаки, музиканти. Скільки кременчужан прийшло на кастинг, організатори не знають, однак кажуть: переважно учасниками стали мешканці Полтави, приїжджих було небагато. Поміж тим кременчужани таки брали участь у проекті, задля цього дехто навіть з’їздив до Черкас.

– У той день, коли був кастинг у Полтаві, я працювала і не змогла поїхати. Однак я поїхала іншого для до Черкас. Я добре співаю, давно цим займаюсь. Друзі вже неодноразово мені радили піти на якесь таке шоу, от і випала можливість – каже студентка Євгенія.

Вона розповідає: людей на кастингу в Черкасах було не так вже й багато, може з 30 чоловік. Аби дочекатися своєї черги, довелось просидіти півгодини. Бачити виступ інших конкурсантів не дозволяли – до зали, де журі оцінювало таланти, просто так не пускали, лише по спеціально виданих номерках. Щоправда, з собою можна було привести групу підтримки. А перед залою, де журі відбирало конкурсантів, розминались майбутні учасники шоу.

– Була і дівчинка років 12-14, що вигинається наче пластилінова, вона начебто танцювала індійські танці (принаймні у неї був такий одяг), і хлопець-степіст, і діти, що танцюють вальс, і брейкери, і пародист, який зображував начебто Алєгрову. Навть дівчина, що співала українські пісні, і хлопці, що викручуються та роблять сальто. Дуже багато різних жанрів, і багато дітей, – ділиться із нами Женя.

Журі, яке оцінювало таланти України, складалось із трьох чоловік. Євгенія каже – їхні обличчя їй були незнайомі. На виконання номеру в учасників лише 1,5 хвилини. Перед виходом Євгенія хвилювалась, однак, коли вийшла на сцену, хвилювання пройшло. Результати вона поки що чекає – організатори проекту кажуть, що обдзвонювати учасників будуть лише після того, як пройдуть додаткові кастинги, що заплановані у кількох містах на 7-8 лютого. Тим, хто пройде відбір і буде безпосередньо брати участь у шоу, доведеться на якийсь час відсторонитися від звичних справ – у лютому-березні пройдуть зйомки у столиці.

В тему

Євгенія розповідає, що на номерку, якій їй видали, було зазначено 10 024. Дівчина вирішила, що у проекті взяли участь більше, ніж 10 тисяч чоловік – яка шалена конкуренція! Як виявилось, це не так. Перші цифри – це код міста, у якому проходить кастинг, а останні – номер учасника.

– Ми гадали, що буде більший ажіотаж, однак людей прийшло небагато. Найбільше їх було у Харкові – понад сто чоловік, та у Києві, де кастинг тривав два дні. Тому призначено додаткові кастинги у цих містах, – кажуть організатори проекту.



 
Автор: yaremko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх