«Чорний квадрат» показав кременчужанам «Новорічний кекс»

4.12.2023, 11:33 Переглядів: 805

 

Це було таке собі «любовне хуліганство в новорічну ніч»

У неділю, 3 грудня, на сцені Міського палацу культури розвернулося комедійне дійство, яке глядачам представили актори київського театру «Чорний квадрат».

Пікантний гумор, поєднаний у двох сюжетних лініях, та імпровізація акторів на сцені — саме з цього складався спектакль «Новорічний кекс» з проєкту «До та після SEXy»

У залі зібралося чимало шанувальників театрального мистецтва, багато з яких добре знають творчість «Чорного квадрату». Про це стало відомо під час «розмови з глядачем», яка відбулася перед початком спектаклю.

Присутнім в залі розповіли, що «Чорний квадрат» — це театр імпровізації, тому у своїх спектаклях актори використовують чимало експромтів.

Глядачам також запропонували взяти участь в постанові. Найсміливіші сказали кілька оригінальних фраз, які актори потім вживали під час вистави. Саме на ці фрази глядачі реагували особливо бурхливими оплесками та іскрометним сміхом.

Вцілому, протягом всього спектаклю в залі панувала атмосфера тонкого пікантного гумору. Глядачам розповіли дві інтимні історії, які відбулися під Новий рік.

У першій — історія знайомства 20-річного Євгена та старшої від нього на 16 років сусідки Марини. Їх випадкова зустріч, розмови про інтимне, багато жартів, сміх та навіть сльози… Все це в результаті закінчилося пристрасним поцілунком…

У другій сюжетній лінії молода жінка Віра у новорічну ніч викликала лікарів, яким розповіла свою «сердечну історію» з коханцем, який чомусь зустрічає Новий рік не з нею, а з дружиною та дитиною. Лікар провів Вірі «урок втримання чоловіків», під час якого вчив її стогнати, кричати, а ще говорити, мовчати та просити — робити все, що подобається чоловікам…

Це було таке собі «любовне хуліганство в новорічну ніч», від якого вдячні й глядачі отримали велике задоволення й масу позитивних емоцій. Свій талант кременчужанам подарували Євген Амаріца, Катерина Колораш, Євген Колораш, Ксенія Ніколенко та Анна Яновіцька.

По закінченню вистави акторів не хотіли відпускати зі сцени. Зал аплодував стоячи. Актори подякували за оплески та підкреслили, що можливість працювати та дарувати радість глядачам вони мають, завдяки ЗСУ. Тому частину грошей від спектаклів театр направляє на допомогу українським воїнам.

Глядачка Вікторія Стрімка, яка увесь спектакль сміялася, не струмуючи емоцій, поділилася враженнями:

— Я давно так щиро не сміялася. Всі жарти в саме яблучко! І хоч всі вони про інтимне, не було ніякої вульгарності, а це дуже важливо! Мені сподобалася щира гра акторів, їх перевтілення та вміння імпровізувати. Обов’язково прийду на наступний спектакль.

Нагадаємо, що раніше у Міському палаці культури кременчужанам показали горор-виставу «Вій, або страшна таємниця Гоголя», яку до нашого міста вдруге привіз полтавський Сучасний театр.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх