У Міському палаці культури і творчості Горішніх Плавнів нова директорка

24.10.2023, 19:04 Переглядів: 1 114 Партнерський проєкт

 

На цю посаду призначили Ліліану Кулик

У Міському палаці культури і творчості Горішніх Плавнів нова директорка. На цю посаду призначили Ліліану Кулик.

Ліліана Кулик народилася у 1969 році у Горішніх Плавнях (Комсомольську). До шостого класу навчалася в ЗОШ № 1, а із сьомого по десятий клас — у загальноосвітній школі № 6. У 1982 році, коли відкрився Палац культури, вона почала займатися в танцювальному колективі. Навчалася у Полтавському музичному училищі імені Миколи Лисенка (зараз — Полтавський фаховий коледж мистецтв імені Миколи Лисенка) за спеціальністю «Академічний спів». Після завершення навчання почала працювати у Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Миколи Гоголя.

Продовжила свій трудовий шлях Ліліана Михайлівна вже в Палаці культури рідного міста — працювала керівником дитячого вокального колективу «Джури». Потім працювала інструктором та методистом відділу культурно-масової роботи, згодом очолила його.

У 2007 році закінчила Національну академію керівних кадрів культури і мистецтва у Києві за спеціальністю «Режисер шоу-програм та розважальних заходів». Потім обіймала посаду головного режисера ПКіТ. У 2019 році була призначена на посаду заступника директора з культурно-масової роботи, а 12 жовтня 2023 року Ліліана Кулик призначена директором КЗК «Міський палац культури і творчості».

Ліліана Михайлівна поділилися враженнями та очікуваннями від нового виклику в її житті:

– Культура для мене — це не щось нове, адже майже все моє життя пройшло у Палаці культури. А от посада директорки — зовсім інше. Наразі все напрацьовую, опановую те, з чим виникають питання. Щодня відкриваю для себе щось нове.

На питання щодо планів на майбутнє, новопризначена директорка зазначила:

– Зараз важко щось планувати. Коли настане мирний час і все буде добре, ми зможемо знову дарувати мешканцям міста свій творчий настрій, наснагу, музику, танці. Мені б хотілося повернути всіх працівників нашого закладу, які зараз за кордоном. Маю надію бачити в нас нові молоді кадри творчої галузі. Адже, на щастя, зараз працюють освітні заклади культури. А вакансії в нас є.
– Я людина творча, але ставлю реальні цілі й поступово йду до мети. Натхнення мені надають колективи, особливо дитячі. Вони просто фонтанують енергією! Коли бачиш, як дітлахи тренуються, стараються, хочеться робити щось краще, не здаватися і не піддаватися смутку. Рухатися вперед — це найголовніше в житті! — додала Ліліана Кулик.
Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх