У Горішніх Плавнях попрощалися із молодшим сержантом ЗСУ Сергієм Середою

24.09.2023, 11:06 Переглядів: 2 649

 

Прощання відбулося на цвинтарі

22 вересня у Горішніх Плавнях Кременчуцького району провели в останню путь загиблого на російсько-українській війні бійця ЗСУ молодшого сержанта Сергія Середу. 
Сергій Володимирович Середа народився 27 серпня 1990 року у Горішніх Плавнях. Після закінчення 9 класів гімназії імені В.О.Нижниченка навчався у політехнічному технікумі, потім продовжив навчання у Національному гірничому університеті, де здобув кваліфікацію гірничого інженера електромеханіка.

 

У 2013-2014 роках проходив строкову військову службу в лавах Збройних Сил України. Потім працював на різних підприємствах регіону й за кордоном. 9 березня 2022 року добровольцем пішов на російсько-українську війну. У жовтні-листопаді 2022 року проходив навчання з підготовки сержантського складу за спеціальною військовою програмою у Великій Британії. 13 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання вірний військовій присязі молодший сержант Збройних Сил України Сергій Середа героїчно загинув у районі населеного пункту Вербове Запорізької області.

Світла і вічна пам’ять про подвиг Сергія Середи назавжди збережеться в наших серцях, в історії нашої громади, у новітній історії України. Середу Сергія поховали з почестями у Горішніх Плавнях на території військового меморіалу «Їхні імена будуть жити вічно».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх