Закуска з баклажанів: рецепт овочевої страви зі смаком грибів

21.09.2023, 18:00 Переглядів: 1 514

 

Необхідно відварити баклажани та замаринувати в маринаді. Отримаємо апетитну та пікантну страву

Складові:

  • Баклажани — 1 кг
  • Вода — 1,5 літра
  • Перець гіркий — 1 шт.
  • Часник — 3 зубчики
  • Оцет 9% — 100 мл
  • Олія — 100 мл
  • Цукор — 1 ст. л
  • Сіль — 2 ст. л
  • Лавровий лист — 2 шт.
  • Кріп — пучок.

Приготування:

Баклажани наріжте кубиками. Кріп дрібно подрібніть. Наріжте дрібно гіркий перець, а часник пропустіть через прес.

Приготуйте маринад: додайте у воду цукор, сіль, лавровий лист, оцет. Закип’ятіть. У киплячу суміш викладіть баклажани та варіть 6 хвилин. Відкиньте на друшляк і дайте стекти всій рідині. Остудіть.

Баклажани з'єднайте з часником, олією, гірким перцем і кропом. Перемішайте. Поставте в холодильник на 12 годин для маринування.

Автор: Мирослава Українська Джерело фото: ukr.media
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх