Загинув за 23 км від Донецька: Кременчуччина попрощалася з воїном Єгором Доненком

20.09.2023, 12:02 Переглядів: 2 398

 

Вічна шана загиблому Герою 

На російсько-українській війні загинув військовий з Горішніх Плавнів матрос морської піхоти Єгор Доненко. Прощання відбулося 18 вересня на території військового меморіалу «Їхні імена будуть жити вічно».

Доненко Єгор Валерійович народився 19 травня 1987 року у Горішніх Плавнях. Після закінчення 11 класів гімназії навчався у професійному гірничому ліцеї, де здобув професію машиніста бульдозера. У 2005-2006 рр. проходив строкову військову службу в лавах Збройних Сил України. З 2006 року працював на Полтавському гірничо-збагачувальному комбінаті, на інших підприємствах міста. З 2021 року працював у КП «СпецЕко».

14 липня 2023 року був мобілізований на російсько-українську війну. 10 вересня 2023 року, мужньо виконуючи свій військовий обов’язок, стрілець-санітар десантно-штурмового батальйону морської піхоти матрос Єгор Доненко героїчно загинув у районі населеного пункту Опитне, що за 23 кілометри від окупованого Донецька.

Єгор Доненко до останнього подиху залишився відданим девізу українських морських піхотинців «Вірний завжди!» Світла і вічна пам’ять про подвиг Єгора Доненка назавжди збережеться в наших серцях, в історії нашої громади, у новітній історії України.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх