Рецепт лінивих сосисок у тісті

19.09.2023, 11:33 Переглядів: 831

 

У Німеччині цю страву називають Würstchen im Schlafrock, що буквально означає «сосиска в халаті». Традиційно тонкі ковбаски загортають у листкове або дріжджове тісто і запікають у духовці, однак з’явилися й простіші варіації приготування цієї нехитрої закуски

Сьогодні поділимося з вами рецептом сосиски в тісті з тостового хліба. Для цієї страви бажано обирати м’який хліб, щоб він не кришився під час згортання.

Складові:

  • Яйця — 2 шт.
  • Сосиски — 9 шт.
  • Скибочки тостового хліба — 9 шт.
  • Плавлений сир — 100 г
  • Вершкове масло — 50 г
  • Перець
  • Сіль.

Приготування:

На кожному шматочку обрізаємо запечену скоринку з усіх чотирьох боків і трохи приминаємо качалкою. Так майбутня «обгортка» для сосиски стає тоншою і легше скручується.

Шматочок трохи розкатаного хліба змащуємо невеликою кількістю плавленого сиру, кладемо на край сосиску і згортаємо трубочкою, повністю загортаючи її.

У тарілку вбиваємо яйця, додаємо дрібку солі й перчимо до свого смаку. Збиваємо суміш виделкою. Опускаємо в неї загорнуту в хліб сосиску.

Смажимо ліниві сосиски в тісті на вершковому маслі й перевертаємо, щоб вони зарум’янилися з усіх боків. Подавати до столу можна з кетчупом або гірчицею. Також як соус до сосисок у хлібі підійде сметана з дрібно посіченим кропом і зубчиком часнику.

Автор: Мирослава Українська
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх