На Полтавщині перевірені лише третина споруд цивільного захисту — у Кременчуці 60%

18.09.2023, 13:31 Переглядів: 458

 

Більшість споруд цивільного захисту на території міста придатні для укриття населення

Сьогодні, 18 вересня, під час апаратної наради в Полтавській обласній військовій адміністрації, начальник ГУ ДСНС України у Полтавській області Володимир Салогуб розповів про незадовільний стан проведення перевірок споруд цивільного захисту. За його словами, у Кременчуцькому районі перевірені лише 30% таких споруд, що краще, ніж у Полтавському (15%), але гірше, ніж у двох інших районах області.

— Прохання до голів територіальних громад області — на виконання рішень РНБО України та Ради оборони Полтавської області перевірено лише 35% споруд цивільного захисту. Прошу негайно дати доручення створеним комісіям щодо перевірки споруд цивільного захисту активізувати свою роботу, адже залишився лише цей тиждень. Результати перевірок ми повинні опрацювати та направити на Київ. Представники поліції та ДСНС у цих комісіях готові працювати, але чомусь у багатьох випадках з боку органів місцевого самоврядування є велике небажання щодо перевірки споруд цивільного захисту, — заявив Володимир Салогуб.

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін доручив керівникам районних військових адміністрацій забезпечити до кінці поточного тижня перевірку 100% споруд цивільного захисту.

Як «Кременчуцький ТелеграфЪ» дізнався у Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи, на території Кременчуцької міської територіальної громади вже перевірили 60% споруд цивільного захисту.

— Станом на сьогодні у нас перевірено 60% споруд. Більшість з них придатні для укриття населення. До кінця тижня плануємо завершити цю роботу, — повідомив т. в. о. начальника департаменту Ярослав Трет’яков.
Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх