Казки, сходинки і детектив: що новенького юним кременчужанам почитати на вихідних

16.09.2023, 15:58 Переглядів: 886

 

Діти, мабуть, найкращі читачі, бо коли, як не в дитинстві майже кожна книга здається цікавою та захопливою. А якщо вона ще і яскрава, з гарною поліграфією, то «сама так і проситься до рук». Ось саме такі книги для дітей від Українського інституту книги й отримала одна із бібліотек нашого міста, а точніше бібліотека-філія №1 КМПБ, що за адресою проспект Лесі Українки, 13

 

Ольга Голубєва «Безкінечні казки»

Чи буває так, що вам не подобається закінчення якоїсь цікавої історії? Письменниця Ольга Голубєва усуває цю прикрість. Її «Безкінечні казки» мають початок і кілька закінчень. Ви можете вибрати фінал на свій смак.

Смішні та трішечки про вокативні історії розповідають про те, що станеться, як лев навідається в село, що допоможе злому чарівникові перетворитися на доброго, хто такий Коля Каструлькін, як відчути собаку теревенити телефоном, що робити, коли на твій город зазіхає нащадок королівського роду…

Марина Смагіна «54 Сходинки»

Юля і Тася не шукають пригод — пригоди самі їх знаходять. То подруги кинуться полювати на шкільну примару, то проведуть операцію з порятунку яблуньки у дворі, а то і подорож здійснять на повітряній кулі. І те що все не завжди йде за планом, їх не засмучує, ба навпаки — дівчатам наймиліша у пригодах несподіваність. Чого тільки не зазнають вони за рік, випробувавши свою дружбу на міцність. І як подарунок за випробування з’явиться у них друг. А почалося все одного весняного дня, коли у річку упав термос з чаєм.

 
 

Діана Мельникова «Розбишацький детектив. Справа брата-незнайомця»

Коли працюють «розбишацькі детективи», підозри не уникне ніхто — ані приятель, ані його батьки й учителі, ані навіть молодий слідчий, який спершу видавався таким милим.

На Лесю Дику і Сергія Василевського чекає нова справа — дуже складна і страшенно кримінальна. Вони мають встановити, чи брат їхнього приятеля, який у дитинстві пропав у горах Грузії, а тепер раптово знайшовся, — справді йому брат, а чи це аферист, який втерся в довіру до чужої сім’ї для того, щоб її пограбувати?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх