У Кременчуці попрощалися із десантником Вадимом Котляровим

13.09.2023, 14:31 Переглядів: 2 008

Народився у Бахмуті, там проживав, навчався, працював, пішов воювати та загинув на рідній землі

Сьогодні, 13 вересня, у Кременчуці попрощалися з 31-річним десантником Вадимом Вікторовичем Котляровим.

Народився Вадим Котляров 15 листопада 1992 року у Бахмуті. Там проживав, навчався та працював, потім виїхав із Бахмута та працював поблизу Києва будівельником.

Коли почалася повномасштабна війна Вадим Котляров був призваний на військову службу Ніжинським РТЦК та СП Чернігівської області. Був стрільцем.

Загинув військовий 31 серпня під час виконання бойового завдання в районі Іванівського Донецької області. Проте точні обставини загибелі Вадима Котлярова на жаль не відомі.

 

— З бійцем прощаємося у Кременчуці, оскільки його батько — внутрішньопереміщена особа, проживає тут і висловив бажання, щоб його син спочивав у нас на Алеї Слави, що на Свіштовському кладовищі. Тож ми врахували побажання батька. Ми дуже вдячні Вадиму за те, що наші діти можуть зараз ходити до школи, до садочків. І всім нашим захисникам велика подяка. Царство Небесне Вадиму і душевного спокою його батькам, — говорить військовослужбовиця Любов Телятник.

Попрощатися з Вадимом Котляровим прийшли друзі та знайомі військового, а також сусіди та колеги батька із компанії «Житлорембудсервіс», де чоловік працює вже понад рік.

 

— Ми знайомі 5 років, працювали разом. Дуже тяжка втрата. За Вадима можу сказати одне — це був веселий, гарний хлопець. Щоранку я приїжджав на роботу і знав, що Вадим підніме усім настрій. Не можна нічого поганого згадати. Він з легкістю опановував будь-яку спеціальність на будівництві. Це була людина-креатив. Йти воювати був його свідомий вибір. Ми спілкувалися з ним, і він сказав, якщо Батьківщина зве, то він піде, тоді пішов і загинув героєм, — говорить товариш загиблого Ярослав.

Після прощання у МПК панахиду відслужили у Свято-Миколаївському соборі. Поховали військового на Алеї Слави Свіштовського кладовища поряд з іншими захисниками України.

 

У Вадима Котлярова залишилися батько та брат. Знайти матір не вдалося, за останніми даними вона перебувала у Бахмуті.

Автор: Дарія Згура Відео: Кирило Воронцов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх