У Горішніх Плавнях кіт приніс у сервісний центр змію

13.09.2023, 12:02 Переглядів: 3 261

 

Здобич у малого мисливця відібрали і відпустили

У Горішніх Плавнях кіт Піксель приніс до сервісного центру Service 23 змію. Про це «Кременчуцький ТелеграфЪ» довідався від власника закладу Павла Коряко.

Павло Коряко з Пікселем
Павло Коряко з Пікселем

Як розповів Павло, рудий пухнастик живе у сервісному центрі вже три роки. Він — любитель полювати, і постійно приносить своїм людям то жуків, то хробаків, то мишей. Одного разу вполював та приніс пташку, а от тепер — вужа.

На думку працівників центру, чотирилапий зміг впіймати змію, бо після ночі, коли знижується температура, холоднокровний вуж був млявим і повільним.

Здобич у малого мисливця відібрали і відпустили.

— Ми сліди крові бачили, але не зрозуміли, чи це кров нашого кота, чи змії (ми її досконально не оглядали), — каже Павло Коряко. — Можливо, вона вже була поранена, важко сказати. Змія потім уповзла, ми так зрозуміли, що з нею все в порядку. Я думаю, вона відігралася і поповзла десь собі.

У першій частині відео ви можете бачити, як кіт з незворушним виглядом сидить з вужем у зубах, чекаючи, коли його впустять у приміщення, у другій — як вужа повертають на вулицю.

Нагадаємо, що торік «ТелеграфЪ» писав про Павла Коряко та Service 23. Тоді ми розпитали Павла про його життя до війни і після 2014 року, а також про труднощі, з якими довелося зіткнутися переселенцю на новому місці. Дізналися й про секрети успіху в бізнесі та як він допомагає захисникам України наближати перемогу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх