На Полтавщині стартував капремонт частини дороги Мала Рублівка – Рунівщина

6.09.2023, 12:31 Переглядів: 577 Коментарів: 1

 

Дорожники відновлять чотири кілометри асфальтобетонного покриття на ділянці в напрямку М-03

На Полтавщині стартував капітальний ремонт частини дороги Н-12 — Мала Рублівка — Рунівщина — М-03. Про це повідомляє Агентство місцевих доріг Полтавської області.

Дорожники відновлять чотири кілометри асфальтобетонного покриття найбільш зруйнованої ділянки 34-40 км в напрямку дороги М-03 Київ – Харків – Довжанський.

У переліку робіт цьогоріч — розширення проїжджої частини відповідно до нормативних параметрів, укладання двох шарів основи та нижнього шару покриття, заміна чотирьох водопропускних труб. Крім цього, заплановані вирубка порослі та облаштування узбіч.

Ремонт перших ділянок автомобільної дороги Н-12 – Мала Рублівка – Рунівщина – М-03 розпочався ще у 2020 році. За цей період провели капітальний ремонт 24 км дороги та одного моста у селі Черкасівка. 2022 рік поставив на паузу продовження капітального ремонту цієї дороги загальною протяжністю 47,782 км (має ІV та ІІІ категорії).

Продовження ремонту дороги Н-12 – Мала Рублівка – Рунівщина – М-03 є важливим та необхідним, оскільки вона з’єднує автомобільні дороги державного значення Н-12 та М-03. Ремонт цьогорічної ділянки покращить дорожню інфраструктуру Новоселівської громади. Також місцевому населенню буде комфортніше їздити до Полтави.

Нині підрядник проводить фрезерування старого шару покриття, щоб підготувати поверхню для укладання нового.

Водіїв просять бути особливо уважними та дотримуватися вимог попереджувальних знаків, які тимчасово встановили на період ремонтних робіт.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

919
6 вересня 2023 13:47

А коли вже хоч позасипають ями між Рублівкою та Майбородівкою? Легкові авто вже там не їздять, вірніше не ризикують. Ізумрудські фури з водою, вагони-бензовози та ХВермерські вагони добили до ручки. Навіть ще совєтська каменка під асфальтом вже вибита. А це ще найкоротший шлях з північної промзони міста до траси Кременчук - Хорол. Ухайдокать дорогу охочих багато, а ремонтувати ніхто не хоче.


6 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх