У Кременчуцькому районі браконьєри виловили риби на 200 тисяч гривень (додано)

28.08.2023, 11:33 Переглядів: 842

 

На громадян склали адмінпротокол, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу

Неподалік села Бугаївка Кременчуцького району поліціянти затримали двох громадян, які рибалили з гумового човна лісковими сітками.

Про це повідомили в Полтавському рибоохоронному патрулі 26 серпня.

Правоохоронці вилучили понад 500 метрів заборонених знарядь лову. Як виявилось, громадяни спіймали 13 кг риби на загальну суму 200 тис. грн.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу для того, щоб задокументувати грубе порушення правил рибальство, яке містить ознаки кримінального проступку. Також на винних склали адмінпротокол за ч.4 ст. 85 КУпАП. 

Зазначено, що через завдану істотну шкоду на майже 200 тисяч гривень, вирішується питання про порушення кримінального провадження за ознаками ст. 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).

Доповнено:

За інформацією відділу комунікації поліції Полтавщини за даним фактом підрозділ дізнання відділу № 1 (Глобине) Кременчуцького райуправління поліції, за процесуального керівництва Глобинської окружної прокуратури, розпочав досудове розслідування за ч. 1 ст. 249 (Незаконне зайняття рибним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) КК України. Тривають слідчі дії.

Окрім того, поліцейські склали адміністративний матеріал за порушення правил користування малими суднами (ст. 117 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх