Кременчуцьким водіям нагадали, чому до жовтня паркуватись на Шевченка не варто

25.08.2023, 14:00 Переглядів: 1 156

 

У всьому винен ремонт

25 серпня на автівках, припаркованих поруч з перехрестям вулиць Тараса Шевченка та Івана Мазепи, під двірниками почали з'являтись оголошення з проханням не паркувати там свої авто у зв'язку з ремонтом тепломережі.

Нагадаємо, що з 16 серпня по 1 жовтня перекрили рух транспорту від перехрестя (включно) вул. Тараса Шевченка та Івана Мазепи до внутрішньодворового проїзду між будинком 41/49 на вул. Івана Мазепи та будинком 59/78 на вул. Тараса Шевченка через реконструкцію магістральної мережі «Полтаватеплоенерго».

 

Як об'їхати

На період закриття руху на перехресті вулиць Тараса Шевченка та Івана Мазепи організують двосторонній рух вулицею Тараса Шевченка, а саме:

  • на ділянці від вул. Майора Борищака до вул. Івана Мазепи демонтують знак 5.5 «Дорога з одностороннім рухом» по вул. Тараса Шевченка;
  • на ділянці від вулиці Софіївської до місця виконання робіт демонтують дорожній знак 3.21 «В’їзд заборонено» вулицею Тараса Шевченка та приберуть ще два знаки — 5.7.1 і 5.7.2 «Виїзд на дорогу з одностороннім рухом» вулицею Софіївській.

Нагадаємо, що через це тимчасово змінять рух автобусів за маршрутом №11: посадки та висадки пасажирів на зупинках «Центр» та «Школа №19» на вул. Шевченка не буде.

Автор: Руслана Горгола Фото: Кирило Воронцов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх