За нескошену амброзію в Кременчуці склали близько 10 адмінпротоколів: на керуючі компанії також

24.08.2023, 15:01 Переглядів: 736 Коментарів: 1

 

Без кворуму відбулося засідання комісії з питань екології, регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури

Близько 10 адміністративних протоколів склали в Кременчуці на суб'єктів господарювання за нескошену амброзію. Зокрема й на місцеві керуючі компанії.

Про це сьогодні, 24 серпня, повідомив заступник начальника управління контролю за станом благоустрою виконкому Кременчуцької міської ради Антон Ядров під час засідання постійної депутатської комісії з питань екології, регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури.

— Управлінням здійснено супровід до покосу великої кількості балансоутримувачів і орендарів. Всі включилися. У період активного цвітіння амброзію наразі косять, — заявив Ядров.

  

Нагадаємо, що 20 серпня на пленарному засіданні XX позачергової сесії КМР голова комісії з питань екології, регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури депутат Сергій Порчирян порушив питання стосовно незадовільного покосу бур’янів і карантинних рослин на вулицях міста, зокрема амброзії. Сьогодні ж Антон Ядров відзвітував йому про проведену роботу.

 

Примітно, що кворуму на засіданні комісії не було, адже її члени були на покладанні квітів. Тож розгляд питань відбуватиметься у телеграм-чаті комісії, після чого вони будуть проголосовані на наступному пленарному засіданні сесії ради.

Однак, на скільки це відповідає законодавству, кожен може зробити висновки самостійно.

Читайте також:

Автор: Володимир Дмитренко Фото: Тамара Зінченко, Володимир Дмитренко, Кирило Воронцов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

918
24 серпня 2023 15:14

А чого засідання комісії проводили під час покладання квітів? Думаю для того, щоб не було кворуму. Це вам нічого не нагадує? 


4 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх