На Кременчуччині поліціянти завітали на «підліткові туси»: результати рейдів

22.08.2023, 17:32 Переглядів: 1 238 Коментарів: 2

  

Ювенальники та поліціянти батальйону особливого призначення перевіряли спальні райони, закинуті будівлі та заклади торгівлі

Понад 10 адміністративних матеріалів склали правоохоронці в результаті рейдів по місцях відпочинку підлітків й точках продажу алкоголю на території Кременчуцького району. Про це повідомили у пресслужбі поліції Полтавщини.

 

Поліціянти зосередили увагу на парках, скверах, дворах спальних районів, недобудовах та покинутих будівлях, де можуть проводити активне дозвілля підлітки, а також перевірили заклади торгівлі, які реалізують алкоголь і тютюнові вироби.

— Правоохоронці провели роз’яснювальну роботу з неповнолітніми, а також припинили ряд адміністративних правопорушень, пов’язаних з порушенням громадського порядку, — зазначили у поліції Полтавщини.

До превентивних заходів залучили працівників ювенальної превенції та батальйону поліції особливого призначення поліції.

 

Читайте також:

Автор: Володимир Дмитренко Джерело фото: pl.npu.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

739
1
23 серпня 2023 11:00

 нещодавно їхала в трол. на задньому сидінні сиділо троє хлопців років з 10-13. хотілося їх прсто прибити. мабуть  і рука не здригнулася. сидять, гучно кричать, ногами по сидінню йорзають, а головне такі матючча пруть, що аж зашкалює. На заднім плані тільки літні жінки, немає чоловіків. Я зробила зауваження та де там. Вони ще більше почали хамити. Це ж ростуть вже  пі  да ри , яких треба на корню знешкоджувати, і не дивитися , що це "діточки" ще!


4 0
28
23 серпня 2023 15:28

Чого не зробить поліція тільки б не відправили,на передову або в зону БД,за останній рік поліція показує феноменальну бурну діяльність з мінімальним кпд,а це люди які мають спеціальну підготовку,мотивацію,і купу пільг і не малі пенції,скоро будуть рейди знімання котиків з дерев!

1 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх