Що обіцяють зірки знакам Зодіаку 21-27 серпня

20.08.2023, 19:01 Переглядів: 18 967

 

У Стрільців і Раків наступного тижня не буде несприятливих днів

ОВЕН (21.03-20.04)

З`являється багато нових можливостей. Не втрачайте шанс почати або розширити свою справу, завести корисні зв`язки, обговорити з партнерами перспективи. Проблеми можуть виникнути через квапливість, неузгодженість дій усередині колективу, власних надмірних амбіцій. Розставляйте пріоритети та робіть все по черзі. В особистому житті понеділок може стати днем позитивних змін, але у суботу несподівано повернуться старі проблеми. Це поворотний момент в близьких відносинах, доля яких залежить від вашого такту і терпіння.

  • Сприятливі дні: 24, 27
  • Несприятливий день: 21

ТІЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Якщо відразу на початку тижня увійдете до потрібного ритму, то встигнете зробити багато. В середу несподівано відкриються цікаві перспективи. Від пропозицій не відмовляйтеся, на досягнутому не зупиняйтеся. Добре починати перетворення в будинку і робити відповідні придбання. Романтичний і мрійливий настрій до вихідних зміниться потребою в активнішому і динамічнішому розвитку подій. Майте на увазі, що відверта розмова допоможе розставити крапки над і, але є небезпека опинитися біля «розбитого корита».

  • Сприятливі дні: 25, 26
  • Несприятливий день: 22

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)

На вас чекає багато різноманітних подій. Приготуйтеся швидко міняти плани залежно від обставин. Зашкодити вашим успіхам може тільки надмірно емоційне відношення до того, що відбувається. Заглиблюватися в мотиви поведінки оточення будете пізніше, а поки використовуйте шанс почати нові теми та завести вигідні знайомства. Починайте діяти рішуче прямо у понеділок. Потім у середу зробіть передих і займіться приємними справами або покупками. У вихідні слідуйте своїм бажанням, але дотримуйтеся міри.

  • Сприятливі дні: 23, 27
  • Несприятливий день: 25

РАК (22.06-22.07)

Цей тиждень сприятливий для поїздок і розширення особистих перспектив. Трохи егоїзму не зашкодить, проблемами родичів займатиметеся пізніше. Починати нові справи можна в середу. Звертайте цього дня увагу на нову інформацію, пропозиції та несподівано ідеї, що виникають. З п`ятниці фінансова сторона справ може принести проблеми. Зведіть витрати до мінімуму і приділіть більше уваги духовним цінностям, спілкуванню з близькими або особистим захопленням. В неділю можлива зустріч і знайомство з цікавою людиною.

  • Сприятливі дні: 22, 25
  • Несприятливих днів немає

ЛЕВ (23.07-23.08)

Енергії зараз вам не позичати, і краще не відкладати реалізацію нових ідей на майбутнє. Розв’язання матеріальних питань пройде сприятливіше в першій половині тижня. Можлива прихована протекція доброзичливо настроєних до вас осіб. Особисті відносини можна налагодити в середу. Нічого особливого не робіть, просто надайте можливість близькій людині про вас потурбуватися і будьте відверті у своїх почуттях і бажаннях. У вихідні не поспішайте що-небудь міняти — це може бути серйозніше, ніж ви думаєте.

  • Сприятливі дні: 21, 24
  • Несприятливий день: 25

ДІВА (24.08-23.09)

Покличте на допомогу свою розсудливість, інакше деякі зміни можуть серйозно порушити ваш душевний спокій. Не переймайтеся через нестриманість начальства або нетерплячість близької людини. Відокремлюйте важливе від другорядного. Відкривається багато можливостей, але самотужки ви багато чого не доб`єтеся. Призвіть на допомогу свій психологізм і аналітичні здібності в середу — і зумійте повернути актуальну ситуацію в потрібному напрямі. У вихідні займіться собою, своїм здоров`ям і зовнішністю.

  • Сприятливий день: 21
  • Несприятливий день: 22

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Найважливіші завдання спробуйте вирішити у понеділок. І в діловому, і особистому житті є шанс досягти успіху й досягти того, до чого прагнули. Але буде потрібна витримка, щоб не наговорити зайвого та зберегти стабільні відносини вдома й на роботі. З вівторка по четвер можна займатися реконструкціями та перестановками в будинку, а в середу — робити потрібні придбання. У вихідні буде корисно зайнятися зміною іміджу, екіпіровки, почати освоювати новий комплекс фізичних вправ. Добре, якщо друзі складуть вам компанію.

  • Сприятливі дні: 27
  • Несприятливий день: 22

СКОРПІОН (24.10-22.11)

Можливі зміни з розряду тих, які відчуваються як доленосні. Зустрічі та розставання можуть приводити до кардинальних змін в житті. Якщо прийшов час попрощатися з людиною, яка стала вам чужою, — не утримуйте. Початок тижня сприятливий для початку нових партнерських програм або процесу навчання. Поїздки та відрядження розширять ваші перспективи й принесуть вигідні знайомства. У п`ятницю та суботу конфлікт з партнером може призвести до розриву відносин. Контролюйте свої пориви та бажання.

  • Сприятливі дні: 21, 26
  • Несприятливий день: 23

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12)

Ви на порозі приємних змін. Мрійте, генеруйте ідеї, розширюйте коло корисних зв`язків — все це може стати в пригоді. Але не проявляйте надмірну відвертість і не нав`язуйте свою точку зору оточенню. У понеділок і вівторок можна розпочинати реалізацію нових проєктів. Сім'я зараз є вашим оплотом, але й ви своєю чергою не забувайте проявляти знаки уваги близьким. В середу можна розв'язувати питання придбання нерухомості або реконструкції свого житлового простору. У вихідні відпочиньте від всіх справ.

  • Сприятливий день: 25
  • Несприятливих днів немає

КОЗОРІГ (22.12-20.01)

З цього тижня знімуться більшість обмежень, і ви нарешті зможете реалізувати свої давні наміри. Можливі матеріальні надходження або ділові пропозиції з хорошою перспективою. В середу зверніть увагу на зміну навколишнього оточення, скористайтеся випадком відновити відносини або проведіть з близькою людиною вечір в приємному місці. Придбання, зроблені цього дня, надовго стануть джерелом позитивних емоцій. У дні тижня, що залишилися, доведеться цілком зануритися в роботу, але ви підете на це добровільно.

  • Сприятливий день: 22
  • Несприятливий день: 26

Водолій (21.01-19.02)

Перевантажень, нервових і фізичних, уникнути не вдасться. Але якщо хочете задовольнити свої амбіції, то готуйтеся добре потрудитися. У своєму житловому просторі теж корисно створити гармонію і комфорт. Це символічно допоможе вам позбутися непотрібних речей у вашому житті та почати перебудову на всіх рівнях. У коханні не упустіть шанс на самому початку тижня — дайте зрозуміти коханій людині, що ви про неї пам`ятаєте і будуєте плани на майбутнє. Зі всіма важливими питаннями розберіться до вихідних, щоб потім не відмовляти собі в задоволеннях.

  • Сприятливі дні: 21, 23
  • Несприятливий день: 24

РИБИ (20.02-20.03)

Якщо у вас є серйозні наміри, то не відкладайте їхнє втілення. Можлива наднормова робота, нові ділові пропозиції. Не відмовляйтеся і не упускайте шанс розв'язати кар'єрні питання. Потім така нагода трапиться не скоро. У особистих відносинах несподівані та приємні зміни можливі в середу. Краще нічого не планувати, а просто знаходитися у вирі подій. Неділю корисно провести на свіжому повітрі. Звертайте увагу на знаки подій, сни, прикмети — можете одержати відповідь на важливе питання.

  • Сприятливий день: 27
  • Несприятливий день: 25


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх