Поблизу Кременчука під час відпочинку на Дніпрі зникло два чоловіка – їх шукали рятувальники (доповнено, уточнено)

16.08.2023, 10:00 Переглядів: 1 889

 

Вчора сталися дві надзвичайні події на воді

Вчора, 15 серпня, на Дніпрі під Кременчуком сталися дві надзвичайні події. Про це повідомляє Кременчуцьке районне управління ДСНС.

О 16.18 до Служби порятунку надійшло сповіщення, що у садовому товаристві «Політ» на річці Дніпро в селі Придніпрянське чоловік із надувним човном пішов до води та не повернувся. На місце події виїхали рятувальники водолазно-рятувального відділу, які обстежили прибережну територію та знайшли чоловіка. З ним все добре.

А о 18.35 до Служби порятунку надійшло сповіщення, що в селі Кам'яні Потоки поблизу бази відпочинку «Маяк», ймовірно чоловік пішов до річки Дніпро та не повернувся. На місце прибули рятувальники водолазно-рятувального відділу та КП «Аквасервіс-Кременчук», які за допомогою човна та водолазного спорядження проводять обстеження території та дна водойми. Наразі чоловіка не знайдено, пошукові роботи тривають.

У Глобиному вчора сталося ДТП – зіткнулися автомобілі ВАЗ-2105 та «Спринтер». На місце події було направлено рятувальників 6-го державного пожежно-рятувального поста та одну одиницю техніки. Рятувальники відключили на автівках акумуляторні батареї та перекрили вентиль газового балона ГБО автомобіля ВАЗ-2105. Одного потерпілого доправили до карети швидкої медичної допомоги.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх