Як минула доба на Кременчуччині: замінування судів та загиблий чоловік, який випав з 9-го поверху

15.08.2023, 09:32 Переглядів: 1 268

 

Дані станом на ранок 15 серпня

Доба у Кременчуцькому районі минула без резонансних злочинів та надзвичайних подій. Про це повідомили у Кременчуцькій районній військовій адміністрації з посиланням на оперативну інформацію від Кременчуцького районного управління ДСНС.

У понеділок, 14 серпня, рятувальники Кременчуцького районного управління ДСНС виїжджали на три події  - два хибних повідомлення про замінування Автозаводського та Крюківського районних судів у Кременчуці, а також надання допомоги чоловіку, який випав з вікна багатоповерхівки на прибудову в Горішніх Плавнях на проспекті Героїв Дніпра, 30.

Учора в Кременчуці, на вулиці Старшого лейтенанта Кагала з дев'ятиповерхівки випав 23-річний чоловік. Він загинув. За цим фактом відкрите кримінальне провадження.

До Центру управління нарядами ГУНП області «102» від громадян надійшло понад 620 заяв і повідомлень про кримінальні події, факти домашнього насильства, конфлікти на побутовому ґрунті, адміністративні правопорушення. Із загальної кількості повідомлень 223 мали ознаки кримінальних правопорушень. Серед них: 1 грабіж, 44 крадіжки, 31 шахрайство, 3 наркозлочини та інші. Поліція оперативно розкрила 38 злочинів.

Для усунення ризиків та захисту населення від ворожих зазіхань, правоохоронці забезпечують систематичний моніторинг дотримання обмежень воєнного стану, контролюють міграційні процеси, а також здійснюють заходи щодо виявлення можливих пособників ворога та осіб, причетних до діяльності російських диверсійних груп.

Працівники районних органів поліції Полтавщини минулої доби перевірили близько 410 транспортних засобів та 813 осіб. 

За повідомленням Кременчуцького районного управління поліції, громадяни протягом минулого дня 3 рази викликали патрульних для приборкання п’яних дебоширів. Щодо усіх трьох правопорушників поліцейські склали адмінпротоколи за домашнє насильство.

Одного водія поліцейські затримали за кермом у нетверезому виді та склали на нього адмінпротокол за статтею 130 КУАП.

Одного кременчужанина затримали з наркотиками – відкрите кримінальне провадження за статтею 309 ККУ.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх