Що обіцяють зірки знакам Зодіаку 14-20 серпня

13.08.2023, 10:00 Переглядів: 2 539

 

Дізнайтеся, які дні протягом тижня будуть сприятливими, а які – ні

Овен (21.03-20.04)
Це перiод напруженостi почуттiв, коли можуть несподiвано спливти сексуальнi i фiнансовi проблеми i встають ребром питання влади i любовi. У цей час слiд ретельно уникати ревнощiв, сiмейних сварок, конфлiктiв на роботi i таких ситуацiй, де можливе здирство. Цей перiод супроводжуватиме пiдвищене прагнення до спокiйного i природного способу життя, якому заважають реалiзуватися навколишнi побутовi, соцiальнi або полiтичнi умови. У цей час можливе недостатнє розумiння емоцiй iнших людей, що деколи веде до надмiрної вимогливостi i низького рiвня вiдносин. Сприятливi днi: 18, 20; несприятливi: 19.

Телець (21.04-21.05)
Гарний настрiй i незвичайна рухливiсть. Добре в цей перiод придiлити увагу своєму одягу, побуту, а головне — харчуванню i оздоровчим заходам. Показанi прогулянки, кисневi ванни, перебування на свiжому повiтрi, провiтрювання примiщення. Усе повинно дихати: ваше обличчя, тiло, одяг, квартира. Краще вживати тiльки легку їжу i цiлющу воду. Хороший перiод для спiльних iнтелектуальних занять з членами сiм`ї, розвиваючих iгор з дiтьми. Можливий прихiд гостей, що змусить вас до швидкого приготування їжi. Сприятливi днi: 15, 19; несприятливi: 16.

Близнюки (22.05-21.06)
Вас може очікувати несподiваний успiх, велика удача в справах, прибуток вiд тих справ, на якi ви i не розраховували. Можна ризикнути великими грошима, смiливо ухвалювати неординарнi рiшення. Можливо, сумнiвна людина вам запропонує сумнiвну операцiю, i тут вже вам вирiшувати. Взагалi, перiод сприятливий для будь-яких проявiв дiлової i комерцiйної активностi: для укладення угод i договорiв, налагодження взаємин з керiвництвом, впливовими людьми, для вiдвiдування офiцiйних iнстанцiй. Ви можете одержати фiнансову допомогу для реалiзацiї нових проєктiв. Сприятливi днi: 17, 20; несприятливi: 18.

Рак (22.06-22.07)
Справи, якi ви відстрочили на тривалий перiод, в такi днi можуть бути вдало вирiшенi. Таким же сприятливим цей перiод буде для планування довгострокових проєктiв на майбутнє, проте в цей час слiд бути розсудливiшим, уважнiшим i наполегливiшим. Для остаточного успiшного завершення справи добре було б скористатися порадою досвiдченого старшого товариша. Вдало здiйснюються звернення в офiцiйнi iнстанцiї. Цей перiод характеризуватиметься певним прогресом i в матерiальному вiдношеннi: вам вiддають все, що повиннi, але не бiльше того. Сприятливi днi: 14; несприятливi: 19.

Лев (23.07-23.08)
Хороша органiзацiя i можливiсть успiшного планування в професiйнiй, суспiльнiй або адмiнiстративнiй дiяльностi i в бiзнесi. Полiпшення фiнансового i соцiального становища, але лише завдяки величезним зусиллям з вашої сторони. Вдалий перiод в корпоративному бiзнесi, для пiдписання довгострокових операцiй i контрактiв. Зростання престижу i впливовостi, авторитету у спiвробiтникiв i прихильностi керiвництва. Можливе отримання покровителя. Сприятливi днi: 18, 20; несприятливi: 15.

Діва (24.08-23.09)
З`являється настрiй на боротьбу, пристрасне прагнення до здiйснення мети. Дiючи в той же час абсолютно спонтанно, ви долаєте всi перешкоди. У партнерствi i любовi ви рiшуче i упевнено визначаєте напрям до мети. Оскiльки постiйно дiєте за власним розсудом i не пiддаєтеся нiякому впливу iнших, то на своїх близьких людей ви будете впливати як особливо сильна i приваблива особа. Якiсть лiдера, що вiдкрито проявляється, створить пошану до вас i допоможе знайти нових послiдовникiв. Сприятливi днi: 16, 19; несприятливi: 17.

Терези (24.09-23.10)
Висока ефективнiсть працi, вiдчутний прогрес в справах, особливо в корпоративному бiзнесi або полiтицi. Можлива змiна зайнятостi, стилю роботи, посадовi перемiщення. Iнтерес до наукових дослiджень i рiзних експериментiв, прагнення до реформ в професiйнiй сферi i пiдприємництвi. Хороший перiод для полiтикiв i вiйськових, крупних бiзнесменiв, вчених. Можливiсть умiлих, конструктивних крокiв в акцiонуваннi, фондах, в рiшеннi питань розподiлу прибутку, податкiв i мит, страховок, боргiв, розпорядженнi крупним капiталом. Сприятливi днi: 18, 19; несприятливi: 14.

Скорпіон (24.10-22.11)
Зустрiчi з неординарними людьми або друзями втручаються у вашi плани. Хороший перiод для придбання електронiки, оргтехнiки i засобiв зв`язку, для модернiзацiї дiлової сфери i стилю взаємин в колективi i з партнерами. Отримання потрiбної iнформацiї, хороших вiстей. Сприятливе рiшення деяких фiнансових питань. Прекрасний ефект дає будь-якого роду розумова дiяльнiсть, здача iспитiв, отримання нових знань. Встановлення нових корисних зв`язкiв i вiдносин. Короткi поїздки представляють iнтерес i дають вигоду. Сприятливi днi: 15; несприятливi: 19.

Стрілець (23.11-21.12)
Можливi вигоди при володiннi великим капiталом i нерухомiстю, а також при створеннi власної справи. Усi справи в цей перiод створюються на тривалий термiн, все, що постiйне, все, що вимагає планомiрної копiткої роботи, знаходиться пiд сприятливою дiєю. Заснування пiдприємств на тривалий термiн, страховка через придбання нерухомостi, будівництво будинку, покупка сiльськогосподарських угiдь або що-небудь подiбне повинне бути обов`язково зроблено в цей перiод. Дiловi зв`язки, якi встановилися в цей час, будуть дуже цiнними для майбутнього. Сприятливi днi: 20; несприятливi: 18.

Козеріг (22.12-20.01)
Цей час зiбраностi вiдчуттiв i вироблення свого стилю, що спонукає до творчості i художньої майстерностi — хендмейду, в`язанню, вишивцi тощо, а також будiвництву, дизайну i роботi вдома. Цьому сприяє прагнення створити матерiальну базу i надiйно забезпечити тили. Для цього перiоду характерна зрiла оцiнка дiлових i фiнансових проблем, здiбнiсть до серйозної роботи, створення солiдного фундаменту майбутнiх успiхiв. Хороший перiод для змiцнення виробничої i фiнансової дисциплiни, встановлення мiцних, тривалих контактiв з партнерами i товаришами по службi, начальством, впливовими людьми. Сприятливi днi: 17; несприятливi: 14.

Водолій (21.01-19.02)
Це невгамовнi днi, коли кипить ментальна енергiя i спрацьовує комерцiйний iнстинкт. Вони вдалi для початку нових справ, а також занять спортом. Це час пiдвищеної контактностi i заповзятливостi. Здатнiсть динамiчного планування, координацiї дiй i заповзятливiсть у спiлкуваннi з колегами i дiловими партнерами допоможуть вам. Вашi iнiцiативи будуть оцiненi гiдно. Хороший перiод для переговорiв, обговорення подальшої стратегiї роботи. Максимум контактiв, можливi вдалi дiловi поїздки. Перiод сприятливий для пiдписання короткочасних контрактiв. Сприятливi днi: 20; несприятливi: 16.

Риби (20.02-20.03)
У цей перiод сильнiше повиннi проявитися такi риси характеру, як терпiння, витримка i цiлеспрямованiсть, а також виявляться непохитнiсть i твердiсть стосовно власної персони i щодо iнших людей. Укладенi протягом цього перiоду контакти будуть глибокими i тривалими. Цей перiод особливо сприятливий для навчання i для його завершення, а також для всiх операцiй, що стосуються володiння землею, корисних копалин i предметiв, що мають тверду вартiсть. Змiна професiї обiцяє майбутнє полiпшення становища. Сприятливi днi: 19, 20; несприятливi: немає.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх