Чому матір двох воїнів та неповнолітньої дитини виселили з гуртожитку АТ «КСЗ»

8.08.2023, 09:03 Переглядів: 1 287

 

Уже вдруге кременчужанку Тетяну Жукову, попри рішення суду, виселили з гуртожитку підприємства АТ «Кременчуцький сталеливарний завод». Що стало причиною та чи можливе поновлення реєстрації — «Кременчуцькому Телеграфу» прокоментували на підприємстві

До редакції «Кременчуцького Телеграфа» звернулася наша читачка, кременчужанка Тетяна, з проханням про допомогу.

За словами Тетяни, вона була приписана та мешкала у гуртожитку сталеливарного заводу з 1995 року, а у червні 2021 року жінку разом з трьома дітьми виписали через періодичні борги.

Після цього вона звернулася до суду, суд ухвалив рішення про поновлення реєстрації у гуртожитку, тож разом із цим рішенням, у лютому 2023 року Тетяна поновилася у гуртожитку. За словами Тетяни, адміністрація давно тиснула на родину, а вже в травні 2023 року попри рішення суду, жінку знову виписали.

 

 

 

Тетяна розповіла, що працює вихователькою у дитячому садочку, яким раніше опікувався АТ «Кременчуцький сталеливарний завод», вона мати двох синів, які зараз служать у лавах ЗСУ, та неповнолітньої доньки. Жінка писала заяву на ім’я директора АТ «Кременчуцький сталеливарний завод» про поновлення реєстрації та прохання реструктуризації боргу, але отримувала відмови.

Також у документі про виписку із гуртожитку зазначалося: «за бажанням власника акціонерного товариства». 

Тож «Кременчуцький ТелеграфЪ» поспілкувався із заступником директора з кадрових питань та побуту Романом Вінником та дізнався, на яких підставах Тетяну вже вдруге виписують з гуртожитку та не хочуть поновлювати її реєстрацію, попри рішення суду.

— Відповідно до порядку реєстрації місця проживання осіб, Тетяна Жукова була знята з місця реєстрації, оскільки вона там не проживає. Це гуртожиток, який знаходиться у приватній власності підприємства АТ «Кременчуцький сталеливарний завод», а Тетяна до цього підприємства не має жодного стосунку. На сьогодні її заборгованість сягає 17 тисяч гривень і жінка фактично там не проживає, там періодично з‘являлися її сини, а не вона. Зазвичай ми не знімаємо людей з проживання, навіть якщо вони не працівники підприємства — ми надаємо можливість подальшого проживання, на інших умовах, але родина Тетяни Жукової роками не платила за проживання, тож була знята з реєстрації, — говорить Роман Вінник.
Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх