«Любов до музики почалася з дитинства», — Олег SHUMEI

3.08.2023, 22:02 Переглядів: 3 373

 

 Чи втомлює співака увага фанатів, хто його надихає, та чи зайняте серце артиста — читайте нижче або дивіться у відео

Вчора, 2 серпня, до Кременчука завітав співак Олег SHUMEI з презентацією альбому «Комета». Перед концертом ми поспілкувалися зі співаком та дізналися багато цікавого.

З чого розпочалася ваша любов до музики?

З дитинства. Я почав займатися музикою з дитинства й у мене батько музикант, він почав навчати мене цьому світу. Спочатку я співав просто з бабусею, а потім тато побачив і сказав, що значить будемо грати. Тож з трьох років я вже почав займатися музикою, вчити нотну грамоту

Хто вас надихає?

Музиканти не дуже люблять таке питання. Ну просто спочатку це була якась дитяча цікавість, потім просто подобалось, я продовжував цим займатися і ще буду займатися.

Чи втомлює вас увага фанатів?

Таке не втомлює. Мабуть, втомлює, але трохи в іншому ключі. А взагалі поки що ні.

А фанаток у вас багато?

Напевно, не знаю, пишуть багато, але не знаю.

Ваше серце зараз зайняте?

Це секрет. Це індивідуальна інформація. Особисте на публіку не дуже виставляємо.

З чого почалася ваша співпраця із Сашею Бо та Златою Огнєвич?

Дуже природньо почалася, з обома познайомився, з кимось в інстаграмі, з кимось через менеджера, поспілкувалися і дуже природньо з однією вийшов кліп, а з іншою — пісня. Немає ніякого секрету, просто познайомилися, поговорили та й все.

З кимось ще зі знаменитостей знайомі?

Багато з ким знайомий. З Артемом Пивоваровим знайомі та з іншими. Їх багато, усіх не перелічу. Коли варишся в цьому всьому, певна річ, що з усіма знайомишся. Хочеться ще познайомитися з Хливнюком та Вакарчуком, трошки поговорити з ними. Бо у них багато досвіду, вони вже 20 років у цьому, а я лише другий рік, я в принципі 20 років лише живу.

Чи плануєте ще колаборацію з кимось?

Колаборації — це такі штуки, що вони мають плануватися природньо. Тому, що у мене тільки з Пивоваровим вийшло так, що ми познайомили й одразу вирішили записати хіт. Але так, будуть в майбутньому колаборації, та поки що не скажу з ким, оскільки має бути все природньо. Я навіть здогадуюся з ким наступним, проте поки що сказати не можу.

З чого почалася ваша відомість?

Це почалося з пісні «Тривога», «Біля тополі», потім «Пробач» і зараз «Буревіями». Ще будуть пісні, які переплюнуть мої «Біля тополі» та «Буревіями» разом узяті.

Найпершу пісню ви переспівали «Біля тополі», чому саме її? Чим вона вас надихнула?

Це було дуже спонтанне рішення моєї команди, як бачите, воно вийшло дуже резонуюче, то хай так і лишається. Але ми насправді вже відходимо від «Біля тополі», це дуже гарна пісня, але вона вже зробила свій вклад для людей, бо Олег SHUMEI —це артист авторських пісень, тому зараз буде більше авторських пісень.

Це благодійний тур?

Цей тур благодійний в плані аукціонів. Ми на кожному концерті проводимо аукціон, більше це прапори з моїм підписом, але інколи, як у цій частині туру, у нас є різні лоти: гільзи розфарбовані, чарки із гільз, тому ці кошти ми вилучаємо і намагаємося їхати за кордон — там закуповуємо дрони скільки можемо, привозимо їх до Львова та віддаємо на ЗСУ.

Скільки концертів уже відбулося під час цього туру?

Багато, не скажу точно. Бо якось вийшло, що перший тур неочікувано переплив у інший, це по суті вже другий тур починається. Перший був просто так, а другий — як презентація альбому. Хоча напевно всі концерти — це презентація альбому.

Як вас зустрічають?

Добре, дуже тепло. На сході, мабуть, навіть трохи тепліше. Люди дуже чекають. У Полтаві був концерт, у Харкові, у Сумах, Чернігові, Дніпро ми дуже обожнюємо з музикантами, бо, по-перше, там дуже гарні дівчата, а по-друге, дуже щира публіка. Але взагалі всюди круто. Просто я сам львів’янин, тож там свою аудиторію добре знаю, а схід — це для мене щось нове.

Подобається у Кременчуці?

Так, у вас дуже гарно. Мені казали ще походити по набережній, але не знаю чи ще встигну, бо ми завтра вже їдемо у Черкаси. І коли ми в турах, у нас не дуже є час, щоб погуляти, бо треба багато відпочивати. У Кременчуці ще взагалі не був.

Також на завершення інтерв’ю Олег SHUMEI сказав кілька слів нашим читачам.

Приходьте на концерт, слухайте українські пісні, читайте українські книжки, викидайте з голів все російське, бо воно нам погане. Тож слухайте мої пісні та вірте, що все буде добре.

Нагадаємо, як пройшов концерт Олега SHUMEI.

Автор: Дарія Згура Відео: Кирило Воронцов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх