У Кременчуці чоловік третій рік «кошмарить» комунальний медзаклад

2.08.2023, 20:35 Переглядів: 4 467 Коментарів: 2

 

Поліціянтам він добре знайомий, але зробити з чоловіком вони нічого не можуть

Сьогодні, 2 серпня, з будівлі консультативно-діагностичного центру лікарні «Кременчуцька», де також розміщена амбулаторія сімейної медицини № 5 ЦПМСД № 3, патрульні поліціянти вивели чоловіка, який третій рік не дає спокою пацієнтам і персоналу медичного закладу.

Як розповіли «Кременчуцькому Телеграфові» дівчата з реєстратури, це вже був чи не 10 виклик поліції на кременчужанина, який постійно приходить до їхнього медичного закладу, заряджає телефон, голосно слухає музику, удає, що спить на лавці тощо.

 

За словами медичних працівниць, чоловік постійно хамить пацієнтам, які роблять йому зауваження через те, що він заважає записуватися на прийом до лікарів чи на обстеження, хамить та погрожує своєю палицею медсестрам і лікарям.

— Одного разу він побився з нашим техпрацівником. А іншого разу його навіть забрала поліція, коли він перебував у приміщенні з ножем. Правда він за пів години повернувся все з тим же ножем, і вихвалявся, що нічого вони йому не зробили. «Кошмарить» нас третій рік. Управи на нього немає! — жаліються дівчата.

Пацієнти також підтверджують, що цей чоловік постійно заважає біля реєстратури, займає лавку, чіпляється до людей, голосно розмовляє телефоном й відволікає музикою.

На запитання, що він тут робить, чоловік розповідає, що він тут охороняє чи то дружину, чи то співмешканку, а іноді говорить, що він охороняє порядок у приміщенні — «кришує поліклініку». І взагалі, директорка знає та дозволяє йому тут бути.

В адміністрації КДЦ розводять руками, кажуть, що не можуть нічого зробити.

— В якийсь день ми три рази викликали поліцію. Але поліція приїздить та їде, іноді виводить його на вулицю. Але він пізніше все одно повертається, — розповіла очільниця КДЦ Тетяна Радько.

Очевидці зазначають, що цей чоловік має певний психіатричний діагноз, проте до лікарні його насильно ніхто покласти не може.

 

Поліціянти, які приїхали на виклик, підтвердили, що цей чоловік їм добре знайомий, що він неодноразово притягався до відповідальності за хибні виклики, і що вони тут дійсно не вперше. Але теж розводять руками.

— Ніякої дружини чи співмешканки у нього тут немає. Зараз ми подзвонили його сину, порадили поговорити з батьком і звернутися за відповідною медичною допомогою, адже чоловік дійсно не дає нормально працювати медперсоналу та заважає хворим. Проте, хоч він і поводиться як «ввічливий хам», все ж не робить протиправних дій, за які його можна зараз притягнути до відповідальності. А без його згоди, ніхто насильно його не помістить у лікувальний заклад. Таке сучасне законодавство, — зазначив патрульний.

   

Сьогодні чоловіка посадили в поліційне авто, та відвезли додому. Проте чи не повернеться він завтра?!

 

Нагадаємо, що в реєстратурі консультативно-діагностичного центру лікарні «Кременчуцька» більше не записують ні до лікарів, ні на обстеження. Запис ведеться тільки в телефонному режимі.

А ще, у Кременчуці амбулаторія сімейної медицини №2 ЦПМСД №3 «переїхала» у колишню водолікарню.

Автор: Кременчуцький ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

1 180
2 серпня 2023 21:30

Дядя приезжай лучше в мэрию. Кошмарь Малецкого, Усанову, Проценко и  Гриценко. Если вызовут полицию, говори что охраняешь сожительницу которая ранее в должности главбуха Малецкого опустошила с ним городской бюджет на 3 млн грн.


23 0
921
3 серпня 2023 09:28

А те, що він погрожує ножем, це не є приводом для покарання?


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх