Як хокеїсти «Кременчука» проводять для дітлахів воротарські збори

29.06.2023, 07:45 Переглядів: 1 101

 У планах проведення тренування з юними голкіперами на льодовій арені Айсберг

Двоє голкіперів «Кременчука» Данило Макаренко та Кирило Кучер для дітей проводять воротарські збори. Хокеїсти за підтримки асистентів Гліба Крівошапкіна (ХК «Кременчук»), Артема Портнова та Дмитра Кобильника (ХК «Дніпро») розповіли дітлахам, як побороти страх перед виходом на лід та поділилися секретами воротарів.

Збори на льодовій арені Дніпро триватимуть протягом 5 днів, до п'ятниці 30 червня. Спортсмени розповіли, що проводять збори з метою поділитися з хлопцями своїм досвідом. На тренування доєдналися 12 діток приблизно однієї вікової категорії.

 

- На першому льодовому тренуванні провели перше ОФП та перше заняття з теорії. Більшість діток з Дніпра, але є дітки, які приїхали з Одеси та Кривого Рогу. Хотілось би подякувати їх батькам та самим діткам за довіру нам, та можливість поділитися своїми ідеями з хлопцями.

Перше тренування було акцентовано на катання та технічні аспекти при переміщенні. Усі воротарі виклались на повну, особисто я задоволений їх ставленням та працею за сьогодні. Далі в нас була теорія, на якій ми поспілкувалися з хлопцями в форматі діалогу. Наприклад дізналися їх емоції перед іграми та підказали як саме справлятись з хвилюванням. Хотілось би відзначити нападника нашої команди Гліба Крівошапкіна, який нам допоміг в цій частині заняття, як гравець, він зі своєї сторони, та свого бачення також багато цікавого розповів хлопцям. Також хочу подякувати Дмитру Кобильнику та Артему Портному за допомогу на зборах.

 

Завершили день заняттям ОФП. Далі по плану в нас була акробатика та робота на координацію, - розповів воротар Кирило Кучер.

Данило Макаренко додав, що з дітьми не лише грали у хокей, а різносторонньо проводили час, де розбирали теорію та грали у гандбол.

- Збори розпочались о 9.15 зі знайомства з усіма голкіперами, які до нас приїхали, о 10.00 вийшли на лід. Цілу годину присвятили катанню, потім вже підтягнулись наші асистенти помічники, серед них є Гліб Крівошапкін, Дмитро Кобильник та Артем Портной, останні пів години грали у гандбол футбольним мʼячем потім у хокей, тренери проти усіх воротарів.

Після льодового тренування ми всі разом пішли на обід, а після провели теоретичні заняття з голкіперами та тренування у спортивному залі, - зауважив Данило Макаренко.

Воротарі «Кременчука» планують провести збори й на льодовій арені «Айсберг» у Кременчуці. У планах провести збір наприкінці липня.

- Спершу ми хочемо разом з Кирилом побачити у динаміці чи є прогрес у дітей, чи будуть діти та батьки задоволені. Від цього будемо відштовхуватися, щоб потім зробити наступні збори у Кременчуці. Але скажу так, що ми з Кирилом бачимо, що діти мають бажання тренуватись, готуватись до сезону та викладаються на всі 100 відсотків, - додав голкіпер Данило Макаренко.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх