Кременчуцький районний ТЦК та СП запрошує учасників бойових дій отримати талони на пільговий проїзд

16.02.2023, 19:00 Переглядів: 2 322

 

Отримати талони на право 50% знижки вартості проїзду можуть ті ветерани, у яких листи талонів закінчилися у 2021-2022 роках

Кременчуцький районний ТЦК та СП (колишній військкомат — ред.) запрошує учасників бойових дій отримати листи талонів на право одержання ветераном війни проїзних квитків з 50% знижкою їх вартості.

Про це заявив представниця Кременчуцького ТЦК та СП. За її словами, через широкомасштабне військове вторгнення росії учасники бойових дій, у яких листи талонів закінчилися у 2021 році, не змогли минулого року отримати нові. Тож вони, а також ті, у кого такі талони закінчилися у 2022 році, можуть прийти до ТЦК та подати заявку на отримання нових листів талонів на право 50% знижки вартості проїзду залізничним чи автобусним сполученням у межах України.

— Це стосується виключно тих учасників бойових дій, які наразі не проходять військову службу. Діючі військовослужбовці отримують такі листи талонів за місцем проходження служби, — зазначила представниця військкомату.

Вона додала, що для отримання листів талонів необхідно мати з собою старий лист використаних талонів, оригінали та ксерокопії наступних документів:

  • паспорту;
  • ідентифікаційного коду;
  • посвідчення учасника бойових дій.

Заява та копії зазначених документів направляються до Полтавського обласного ТЦК та СП, де виписують нові листи талонів і передають їх в Кременчук. Тож процедура отримання талонів на пільговий проїзд потребує певного часу і тим, хто найближчим часом планує скористатися своїми пільгами на проїзд, варто не баритися.

Прийомні дні та часи роботи Кременчуцького районного ТЦК та СП — вівторок та четвер з 8.00 до 17.00 (обідня перерва з 12.00 до 13.00).

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх