На місці вибухів працюють відповідні служби — Кременчуцька РВА про наслідки нічних «прильотів»

16.02.2023, 11:34 Переглядів: 11 208

 

Пошкоджені також житлові будинки у двох населених пунктах району

Сьогодні, 16 лютого, жителів Кременчуцького району вночі розбудили звуки вибухів. Вранці стало відомо, що ворог завдав масованого ракетного удару по багатьох регіонам України, працювала протиповітряна оборона ЗСУ. Втім, на Кременчуччині дві ракети влучили в об’єкт критичної інфраструктури. Уламками ракет також пошкоджені житлові будинки у двох населених пунктах району.

Про це на брифінгу розповів начальник кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік, який вночі побував на місці ракетних ударів.

— Було два «прильоти» по об’єкту критичної інфраструктури району. На місці вибухів працюють відповідні служби, які ліквідовують наслідки ракетного удару та правоохоронні органи. Постраждалих немає. Є невеликі руйнування житлових будинків у двох населених пунктах району — пошкоджені вікна та дахи будинків. Дякую протиповітряній обороні ЗСУ, що у нас в районі ніхто з людей не постраждав, — пояснив Олег Лєднік.

Він не став називати, в який об’єкт критичної інфраструктури влучили дві російські ракети та в яких населених пунктах пошкоджено житло, заявивши, що про це можна буде сказати тільки після офіційної заяви військового командування ЗСУ.

— Звертаюся до усіх мешканців району та прошу пам’ятати, що ціна інформації під час війни може коштувати життя. Не викладайте у соцмережах інформацію про місця «прильотів» та вибухів, про роботу нашого ППО. Наразі такий час, що всі на цьому розуміються, а дехто намагається таким чином привернути до себе увагу. Ціна такої уваги може коштувати комусь життя, — зазначив Олег Лєднік.

 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх