«Кремінь-2» отримав нового головного тренера Ярослава Здирка

15.02.2023, 10:01 Переглядів: 1 701

  

Контракт уклали на один рік 

Футбольний клуб «Кремінь-2» отримав нового тренера — ним став тренер МФК «Кремінь» Ярослав Павлович Здирко (30.04.1987). Контракт уклали на один рік. 

Новий наставник другої команди «Кремінь» корінний кременчужанин й 11 років працює дитячим тренером у МФК «Кремінь». Ярослав Здирко поєднуватиме роботу в «Кремінь-2» та МФК «Кремінь». Він працюватиме у співпраці з Олександром Зозулею, який і до цього працював з «Кременем-2», також Олександр Зозуля — наставник вихованців МФК «Кремінь», які є основою «Кремінь-2». 

Далі вашій увазі інтерв'ю з Ярославом Здирком від ФК «Кремінь». 

— Хто запросив Вас спробувати свої сили та здібності у професійному футболі?

— Першим, хто озвучив пропозицію працювати з командою, був Роман Локтіонов, тренер першої команди. Після того, як прийняв для себе рішення погодитись, була зустріч з директором Андрієм Віталійовичем та тренерами першої команди, де ми обговорили всі деталі та технічні моменти нашої співпраці.

— Чи ставилися керівництвом перед Вами конкретні задачі по чемпіонату. Який вбачаєте план розвитку вашої молодої команди?

— Основне завдання нашої команди й тренерського штабу зокрема, це підготовка гравців для першої команди, це своєю чергою зобов’язує нас демонструвати змістовну гру та прогрес під час кожного наступного матчу, які можливі лише завдяки кропіткій та наполегливій праці на футбольному полі й поза ним.

— Хто Вам допомагатиме в роботі?

— З командою «Кремінь-2» разом працюємо з Зозулею Олександром Андрійовичем. Саме його вихованці наразі складають більшість у нашій команді. Також постійно допомагають та діляться своїм досвідом тренери першої команди Роман Локтіонов та Валерій Куценко.

Весняна частина чемпіонату у Другій лізі відновиться на початку квітня. У команди ще два місяці підготовки до офіційних виступів. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх