У Горішніх Плавнях попрощалися із загиблим воїном Віталієм Вернидубом

18.01.2023, 11:01 Переглядів: 5 919

 

Віталія Вернидуба поховали з почестями на міському кладовищі на території військового меморіалу «Їхні імена будуть жити вічно» у Горішніх Плавнях

Вчора, 17 січня, у Горішніх Плавнях Кременчуцького району провели в останню путь воїна Збройних Сил України Віталія Вернидуба, який загинув біля населеного пункту Водяне Донецької області. 

Віталій Миколайович Вернидуб народився 26 квітня 1984 року у Лебедині на Сумщині, там же закінчив школу. Навчався у Кременчуцькому навчально-курсовому комбінаті, отримав кілька спеціальностей будівельно-монтажного напрямку. У 2015 році переїхав до Горішніх Плавнів.

Працював електрогазозварювальником на підприємствах, що обслуговують Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат. Останні роки працював на підприємстві «Редутський кар’єр» електрогазозварювальником у гірничому цеху.

У травні 2022 року був мобілізований на російсько-українську війну. 21 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання з вогневого прикриття наших військових підрозділів поблизу населеного пункту Водяне Донецької області матрос морської піхоти ЗСУ Віталій Вернидуб героїчно загинув.

Віталія Вернидуба поховали з почестями на міському кладовищі на території військового меморіалу «Їхні імена будуть жити вічно» в місті Горішні Плавні.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх