Учениця ліцею «Політ» стала переможницею радіодиктанту національної єдності-2022

29.12.2022, 08:32 Переглядів: 2 887

 

Дар‘я Верба ввійшла у двадцятку кращих

Учениця ліцею «Політ» Дар‘я Верба (Л-11А) стала переможницею XXII Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці навчального закладу.

Висловлюємо щиру повагу нашій ліцеїстці за любов до рідного слова, мовну грамотність та активну громадянську позицію! Дякуємо викладачу української мови Старчик Анні Іванівні за якісну та плідну роботу з розвитку мовного чуття наших ліцеїстів і ліцеїсток, формування поваги до рідного слова! – йдеться у дописі.

За інформацією «Суспільного», загалом на перевірку на Українське радіо надійшли понад 30 тисяч електронних листів і майже 10 тисяч паперових з усієї України, а також з більш як двох десятків інших країн. П’ять робіт з тих, що були відправлені на перевірку, написані шрифтом Брайля.

Визначили 20 переможців радіодиктанту національної єдності-2022. Серед них – двоє українських школярів (7 і 10 клас), харків’янка, яка тимчасово перебуває в Німеччині, а також переможниці минулорічного радіодиктанту. П’ятеро з 20 переможців припустилися лише однієї помилки в тексті, п’ятнадцятеро – двох.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх