Жителі Новогалещинської громади отримали чергову партію продуктів від Ferrexpo

27.12.2022, 14:00 Переглядів: 1 974

 

На території Новогалещинської громади наразі проживає близько 600 внутрішньо переміщених осіб

Гірничо-збагачувальні комбінати компанії Ferrexpo (Полтавський, Єристівський та Біланівський) активно співпрацюють з місцевими громадами протягом багатьох років. З початком повномасштабного вторгнення співпраця продовжилась та зміцнилась.

На території Новогалещинської громади наразі проживає близько 600 внутрішньо переміщених осіб. Для їх підтримки Біланівським ГЗК протягом минулих пів року кожного місяця передавались продуктові набори.

— За цей час громада отримала майже 3,5 тони найнеобхідніших продуктів: крупи, мʼясні та рибні консерви, олію та інші. Загальна сума допомоги склала понад 300 тисяч гривень, — розповідає начальник Служби технічної підтримки Біланівського ГЗК Олег Рибченко. — Для нашого підприємства надзвичайно важливо підтримувати громаду в ці складні часи.

 

Для того, аби привітати з новорічними та різдвяними святами малозахищеним верствам населення Новогалещинської громади від Біланівського ГЗК передано 310 продуктових наборів.

— Разом з комбінатом до новорічних свят ми вітаємо пенсіонерів старше 75 років. Така традиція започаткувалась минулого року та продовжилась попри обставини. Жителі громади дуже вдячні, оскільки для них це значна допомога, — розповіла селищний голова Світлана Самсонова. — Загалом, хотілось би подякувати компанії Ferrexpo за підтримку, оскільки в цих обставинах вона надзвичайно цінна.
Автор: на правах реклами
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх