Футболісти «Кремінь» 2007 вийшли у плей-оф Кубку ДЮФЛ

27.12.2022, 07:09 Переглядів: 2 391

 

Юнаки на новорічні свята підуть на недовготривалі канікули

Завершився перший етап Кубку Дитячо-юнацької футбольної ліги, де виступало 4 команди «Кремінь». Вихованці Сергія Мурадяна «Кремінь» 2007 єдина команда МФК «Кремінь», яка пройшла далі у змаганнях. У заключному турі «синьо-білі» перемогли «Арсенал» з рахунком 2:1.

«Кремінь» 2007 своєю перевагою завоював вихід у плей-оф. Голами відзначився Сергій Панченко і Богдан Степанов, який забив гол зі стандарту та віддав гольову передачу.

Тренер Сергій Мурадян розповів, що команда зіштовхнулася з низкою викликів: повітряні тривога, ранкові виїзди на ігри о 4 ранку. Проте найбільшим викликом стала морозна погода.

— Перед заключною грою перед нами зіграли «Оболонь» та «Олександрія». Коли наші побачили, що «Оболонь» обіграла з рахунком 1:0, в них загоріли очі. Сказав хлопцям, що це їх другий шанс, — сказав тренер Сергій Вардкесович.

«Кремінь» пройшов далі й після відпустки у січні розпочнуть ігри у плей-оф. У новому році «Кремінь» зіграє в 1/8 Кубку Дитячо-юнацькій футбольній лізі. Вихованці Сергія Мурадяна вийдуть на поле проти УФК-Кривбас (Дніпро).

«Кремінь» 2006 у перервах між чемпіонатами зіграли в Кубку ДЮФЛ. Вихованці Олександра Зозулі «Кремінь» 2006 також завершили виступ у Кубку ДЮФЛ. Хлопці як і в регіональному чемпіонаті поєднували виступи у чемпіонаті 2 ліги Vbet та різноманітних турнірах та змаганнях. У Кубку ДЮФЛ «Кремінь» 2006 зіграв 8 ігор: здобув 2 перемоги, нічию та 5 поразок, й здобув 6 місце серед 9 команд. «Синьо-білі» стабільно пройшли змагання й немає великого розриву між забитими та пропущеними голами (стабільно відіграли в обороні та атаці).
Наставник «Кремінь» 2006 Олександр Зозуля розповів, що хлопці виступили гідно, але підвела реалізація. Тим паче більшість ігор «синьо-білі» зіграли на виїзді.

— Ми в основному грали зі старшими хлопцями. Всі ігри грали дуже гідно. Ігри були майже всі рівні, просто нас іноді підводила реалізація. Це своєрідна червона лінія, — сказав тренер. — Грою своїх хлопців задоволений. На мою думку, це корисний турнір. Хлопці отримали необхідний досвід, тим паче зі старшими хлопцями.

Грали з полтавською «Горпинкою» 1:1, два моменти та в пусті ворота не потрапляємо. Призначають штрафний й хлопець з лівої ноги забиває з 30 метрів у 9-ку, такого навіть у Першій лізі не бачив. Так само з «Локомотивом» грали. 6 моментів. З 6 моментів лише один забили, хоча була дуже хороша гра.

 

«Кремінь» 2009 завершив виступ в Кубку ДЮФЛ. Вихованці Володимира Дичка та Олександра Полякова зіграли заключний матч на виїзді. Наші хлопці поступилися київському «Арсеналу» з рахунком 3:1.

— Хлопці нормально виступили, для них це перші змагання. Для них це пробні змагання. Важко пройшли змагання, від організації до погодних умов. Будемо готуватися, щоб наступного разу краще виступити, — зауважив тренер Володимир Дичко.

За словами тренера, команда тренується до 29 грудня, а далі юні футболісти підуть на невеликі канікули.

Нагадаємо, що багато гравців 2009 року народження покинули команду. Довелося гуртувати в єдине ціле гравців різного рівня підготовки, з першої та другої команди.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх