Ситуація в Кременчуцькому районі за вихідні: пожежі, наркозлочини та п’яні водії за кермом

26.12.2022, 11:33 Переглядів: 1 210

 

Кримінальна ситуація в Кременчуцькому районі залишається стабільною

Загальна ситуація в Кременчуцькому районі в цілому спокійна та контрольована, а кримінальна ситуація залишається стабільною. Протягом минулих вихідних надзвичайних подій та резонансних злочинів скоєно не було.

Про це на ранковому брифінгу розповів начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік.

Він зазначив, що енергетики напружено працюють, щоб забезпечити населені пункти району електроенергією і ситуація поступово покращується.

Кременчуцьке районне управління ДСНС серед подій минулих вихідних повідомляє про 2 пожежі, які сталися у неділю, 25 грудня. Загорівся житловий будинок в смт Семенівка та літня кухня домоволодіння в смт Козельщина.

Обидві пожежі погасили вогнеборці ДСНС, постраждалих людей не було. А напередодні, 23 грудня, рятувальники гасили пожежу в Кременчуці на вулиці Людмили Корабліної, 50.

У суботу рятувальники виїжджали на повідомлення щодо короткого замикання в електромережі у Кременчуці — до будинку №22 квт 278. На щастя, воно не призвело до послідуючого горіння. У цей же день рятувальники відбуксували вантажний автомобіль з Крюківського мосту.

Протягом минулих вихідних громадяни 11 разів викликали патрульну поліцію для приборкання осіб, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Щодо 5 з них поліцейські склали адмінпротоколи про домашнє насильство. На дорогах району було затримано 6-х водіїв у стані алкогольного сп’яніння.

Щодо них склали адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Протягом вихідних поліцейські затримали 3-х осіб за правопорушення, пов’язане з обігом наркотичних засобів. За даними фактами відкриті кримінальне провадження за статтею 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх