На війні загинув військовий з Кременчуччини Костянтин Орчіков

25.12.2022, 12:45 Переглядів: 2 788

 

Вічна пам'ять Герою 

У бою за Україну на Донеччині загинув військовий з Кременчуцького району Костянтин Орчіков. 

Костянтин народився 6 листопада 1992 р. у с. Бориси Глобинської міської ради Кременчуцького району Полтавської області. Після завершення навчання у місцевій Пирогівській школі, у 2008 р. розпочав здобуття освіти у Вищому професійному училищі №7 Кременчука, де здобув професію токаря.

На Полтавський ГЗК прийшов у грудні 2011 р., як верстатник широкого профілю механічної служби залізничного цеху. У серпні 2013 р. був переведений на аналогічну посаду в механоскладальну дільницю ЛМЦ, де працював до 2016 р., а опісля звільнився. Костянтин повернувся на Полтавський ГЗК у червні 2018 р., як токар механоскладальної дільниці ЛМЦ. За роки роботи двічі нагороджувався, як кращий за професією.

Був мобілізований до лав Збройних сил України для протидії агресії росії 25 серпня 2022 р.

20 грудня 2022 р., виявивши мужність, загинув від поранень несумісних із життям під час виконання бойових завдань у південно-східному районі Бахмута, Донецької області.

Поховають Костянтина на міському цвинтарі Світловодська, Кіровоградської області.

 

Доповнено 

У Світловодську, 26 грудня, попрощалися із 30-річним воїном Костянтином Орчіковим, який загинув в російсько-українській війні 20 грудня.
Костянтин Орчіков народився 6 листопада 1992 року в селі Бориси Глобинської міської ради Кременчуцького району Полтавської області. Після закінчення у 2008 році Пирогівської школи вступив до вищого професійного училища №7 Кременчука, де у 2011 здобув спеціальність токаря. Працював на Полтавському гірничо-збагачувальному комбінаті. Був мобілізований до лав Збройних сил України 25 серпня 2022 року. Загинув 20 грудня на Бахмутському напрямку від поранень, несумісних із життям, під час виконання бойового завдання.
 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх