Прагматичні «Ле бльо»: хокеїсти «Кременчука» у складі України програли Франції в Турнірі трьох націй

16.12.2022, 11:01 Переглядів: 1 927

 

Сьогодні наші хлопці зіграють зі збірною Польщі

Вчора, 15 грудня, українська збірна з хокею зазнала другої за півтори доби поразки від представника топдивізіону чемпіонату світу – команди Франції. Вчора ми поступилися 1:2 в товариському матчі, сьогодні зазнали «сухої» поразки» в рамках Турніру трьох націй. У складі збірної зіграли 4 хокеїсти «Кременчука». 

Франція – Україна – 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)

Шайби: 1:0 – Боск (Сімонсен, О. Даер, – більш.), 17:28. 2:0 – Онно (Майя, Фабр), 29:21. 3:0 – Майя (Матіма, Бруш, – подв. більш.), 53:44

Франція: Жунка; Єсипов – Онно, Фабр – Кудрі – Майя; Боск – Ґюбей, О. Даер – Війє – Сімонсен; Пріссент – Колу, Матіма – Ґюріф – Бруш; Шмітт, Суер – Коломбан – Жубер. Тренер – Філіп Бозон; асистент – Алексіс Бійяр

Україна: Захарченко; Пангелов-Юлдашев – Матусевич, Коренчук – Німенко – Пересунько; Ратушний – Григор’єв, Лялька – Мазур – Кривошапкін; Гребеник – Андрейків, Ворона – Ружніков – Панченко; Александров – Чіканцев, Бородай – Варава – Целогородцев. Тренер – Вадим Шахрайчук; асистент – Костянтин Сімчук

Кидки: 33 (11 + 12 + 10) – 26 (9 + 9 + 8)
Штраф: 12 (4 + 2 + 6) – 39 (4 + 2 + 29)

15 грудня. Марсель. Palais Omnisports Marseille Grand-Est

Як і очікувалося, Філіп Бозон у порівнянні зі вчорашнім матчем вніс до складу багато змін. Це стосувалося як поєднань ланок, які змінилися повністю, так і появи нових гравців, а їх було відразу четверо. Вадим Шахрайчук особливих варіантів для змін не має. Наш тренер поміняв місцями перших дві трійки нападу: тріо Дмитра Німенка, котрий у товариському матчі закинув єдину шайбу, діяло в першій ланці, Вадима Мазура – в другій. Також український наставник ввів у третю ланку форварда Олексія Ворону, а Денис Бородай натомість діяв у четвертій.

У сьогоднішньому матчі французи виглядали значно агресивнішими і цілеспрямованішими. Відчувалася помітна перевага господарів як у швидкості володіння шайбою, так і в техніці швидкісного катання. Крім того, господарі виглядали помітно свіжішими. Вочевидь побоювання Шахрайчука, що команда може не встигнути відновитися після виснажливої дороги, мають підґрунтя. Ні, збірна Франції не затискала нашу команду до власних воріт, але при цьому діяла вельми раціонально: майже не помилялася біля власних володінь і вміло використовувала свої шанси.

Відкрити рахунок господарям вдалося наприкінці першого періоду, скориставшись першою більшістю. Причому у ворота Едуарда Захарченка шайба влетіла за секунду до виходу на лід Німенка: Жюльєн Боск кинув від синьої лінії, а видимість нашому голкіперові перекрив суперник. Натомість другий гол французи провели у наслідок швидкої контратаки, організованої після втрати шайби в куті майданчика Олександром Пересуньком. Результативний кидок у верхній кут теж наніс оборонець Люсьєн Онно. Третя шайба, після якої інтрига вмерла остаточно, була проведена Бастьєном Майєю під час подвійної чисельної більшості.

Українці натомість впродовж усього матчу створили не надто багато гостроти поруч із ворітьми Жюльєна Жунки. Підсумок зустрічі виглядає цілком справедливим. Зрештою, надто суворо критикувати команду теж не варто. І враховувати, що грали ми проти представника топдивізіону.

Сьогодні, 16 грудня, збірна України гратиме на Турнірі трьох націй з представником дивізіону 1А – командою Польщі. Початок зустрічі – 21.00 за київським часом.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх